Hvorfor er det vigtigt med Ventetøj og Ammetøj i Økologiske naturlige materialer?

0

Her hos Milker går vi rigtig meget op i økologi og det gør vi ene og alene af den grund, at det er lige så vigtigt, hvad du propper i munden, som hvad du har på din krop eller hvor i miljøet du befinder dig. Man bliver nødt til at have en holistisk tilgang til økologi. Og vi har som producenter af tøj et kæmpe ansvar for, at det er lavet så skånsom som muligt for miljøet. Så når vi har lanceret vores nye Amme-bh´er, og de er lavet i økologisk dyrket bambus, så har vi også tænkt over, at få dem produceret så tæt på os rent geografisk som muligt og fragter dem på den mest miljøvenlige måde.

Dernæst er vores produkter lavet så, de kan bruges før, under og efter din graviditet, og det har vi gjort for at dit ventetøj eller Ammetøj får så lang en levetid som muligt. Vi skal tilbage til, at tøjet skal slides op – gerne gives videre på den ene eller anden måde. Vi har alt for længe levet i et samfund, hvor man bare smider væk og køber noget nyt. Det vil vi rigtig gerne væk fra fra her hos Milker og vil gerne opfordre alle vores kunder til at give deres vente -og ammetøj videre til en god veninde.

Mange mennesker tænker ikke over, at når man køber konventionelt tøj, som ikke er økologisk dyrket, så er der utrolig mange kemikalier, der kan være skadelige for dig og din baby. For når det ikke er økologisk, er der ikke samme krav til, hvilke sprøjtemidler der er brugt på markerne, hvor man til eksempelvis dyrker bomuld, bambus eller uld.

Så det nytter at efterspørge økologiske produkter. For med efterspørgsel kommer der flere og flere produkter, der er økologiske og produceret med omtanke. Hos Milker er 80% af vores produktion økologisk dyrket og vi bliver ved med at arbejde hen i mod at være 100% bæredygtig – Det er vores mål for fremtiden. Så nu ved du, at du roligt kan gå på udkig hos Milker, for vi tænker på miljøet for dig og din babys fremtid. Så kig ind hos www.milker.dk.

Leave A Reply

Your email address will not be published.