Når garn og bæredygtighed går hånd-i-hånd

Elsker du også at strikke, væve eller hækle?
Har du nogensinde overvejet hvor vidt dit garn egentligt er bæredygtigt? Som fritids- og hobbyprojekt, har det aldrig været mere populært for danskere at strikke og hækle. Dette har skabt en stor efterspørgsel og gjort shopping af garn online til en industri i millionklassen. Der bliver produceret og solgt enorme mængder garn, men i som så mange andre brancher bør man her overveje hvilket CO2 tryk som dit garn egentligt udgøre. I rigtig mange brancher har forbrugeren fået en større bevidsthed i valget af produkter i forhold til den grønne omstilling – så hvorfor ikke tænke grønt når du handler garn?

Garn Specialisten vil gøre op mod industri-garn
Netop denne problematik, har man med webshoppen Garn Specialisten valgt at addressere. Her tilbydes udelukkende bæredygtigt garn, som opkøbes fra restpartier, som ellers ville være blevet sendt til destruktion. Hos Garn Specialisten har man valgt at specialisere sig i at give garnet nyt liv ved at fokusere på bæredygtighed og et sortimentet som er nøje udvalgt og kvalitetstjekket. Dette indebærer tilmed, at man som kunde får kvalitets garn til konkurrencedygtige priser, i forhold til konventionelt industri garn.

Bæredygtighed er også vigtigt i industrien for garn
I en verden under forandring bør vi tænke grønomstilling og bæredygtighed ind i samtlige aspekter i vores liv – noget som endnu ikke er kutymen i garn-industrien. Dette gør man oprør imod hos Garn Specialisten, hvor man indirekte har råbt en branche op som, så mange andre brancher, bør tage ansvar. Så hvorfor ikke tænke grønt i dit næste strikke, hækle eller væveprojekt? Garn Specialistens webshop er et hyggeligt, lille universal med et stort udvalg bæredygtigt og billigt garn, som bestemt er besøget værd.