2 trin til et mere kærligt parforhold

Ønsker du at få mere kærlighed ind i dit parforhold? Savner du at mærke en større ømhed og intimitet i mellem dig og din partner? Det kan du heldigvis selv gøre en masse for at fremme. Med 2 enkle trin kan du hurtigt skabe en tættere og mere øm forbindelse, som er med til at give forholdet en større nærhed.

2 enkle trin til et mere kærligt parforhold

Berøring i hverdagen

Det er ikke helt ligegydligt hvor meget du og din partner konkret selv gør for at røre ved hinanden i den travle hverdag, hvis I ønsker en mere intim stemning i mellem jer. Lysten til berøring opstår selvfølgelig især, når I ellers har det godt med hinanden, men mekanismen kan også virke den modsatte vej: Det kan skabe mere nærhed, at I bevidst vælger at røre ved hinanden. En god idé kan være at tage en snak med din partner om, hvordan I hver især godt kan lide at blive berørt. Hvor på kroppen og i hvilke situationer er berøring meningsfuldt for jer hver især? Hvis I ønsker hjælp til at tage sådan en samtale, kan I overveje at søge hjælp hos en god parterapeut København.

Dybe samtaler

Hvis intimitet og ømhed skal føles naturlig i atmosfæren mellem dig og din partner, så er det helt essentielt, at I gør noget aktivt for at holde gang i de dybe samtaler i mellem jer. Når I taler sammen om dagligdags ting, så prøv at være opmærksom på, om I taler sammen på en måde, hvor I holder jer til at refererer begivenheder – eller om I også fortæller hvordan de små ting har påvirket jer hver især personligt. At få mere liv ind i jeres samvær kan hænge sammen med at I det bliver tydeligt hvem I er som mennesker, og husker at sætte ord på det i de små dagligdags situationer. Hvis du ønsker hjælp til at blive mere personlig, nærværende og levende i din kommunikation med din partner, kan du overveje at søge hjælp hos en god terapeut København. Det kan give dig konkret indsigt i, hvordan du kan mærke og udtrykke dig selv både i dit parforhold og øvrige relationer.