2 ting der hjælper dig til at blive mere åben

0

Har du svært ved at være helt åben om, hvem du er som menneske? Synes du det kan være vanskeligt at mærke hvem du egentlig er, og at stå ved det i forhold til din omgangskreds på arbejdet og privat? – eller har du måske svært ved at mærke, hvornår det vil være godt for dig henholdsvist at være åben og lukket i forhold til andre mennesker? Her får du 2 konkrete ting du selv kan gøre for at blive mere åben og få et mere ærligt forhold til mennesker omkring dig.

2 ting der hjælper dig til at blive mere åben

Vær ægte

Hvis du har et ønske om at være mere åben i din hverdag, så start med at spørge dig selv, hvor ægte du egentlig har for vane at være over for andre mennesker. Hvis du føler et pres for at være på en bestemt åde, leve op til nogle forventninger eller at præstere noget bestemt, så kan det være en hård opgave at være ægte. Du risikerer at komme på overarbejde for at imødekomme krav fra verden omkring dig, hvis du accepterer at prøve at lave lidt om på din kerne. Synes du det er svært at være ægte, så kan det give mening for dig at prøve at lave små forandringer i den måde du taler med dine omgivelser på. Du kan f.eks. starte med at tale helt ærligt om dine behov og grænser i hverdagen. Ønsker du hjælp til det, kan du overveje at søge hjælp hos en coach København.

Vælg selv, hvornår du vil åbne dig

Hvis du skal blive bedre til at være åben, så handler halvdelen af arbejdet om at være opmærksom på, hvor når du ikke ønsker at være det. Du kan kun finde trygheden til at åbne dig, hvis du samtidig tillader dig selv at lukke af for mennesker, du ikke stoler på, og holde dig på afstand af dem, du ikke har behov for at have tæt på. Åbenhed kræver at du tør være sårbar, og sårbar kan du kun være, hvis du er god til at passe på dig selv, og ikke er bange for at sætte grænser. Er det noget du ønsker at blive mere fortrolig med, kan det være en idé for dig at opsøge en psykoterapeut København.

Leave A Reply

Your email address will not be published.