Sådan undgår du rygskader

Her er den ting folk oftest får rygskader af

0

Nu undrer du dig måske over, hvad fanden det kan være, folk oftest får rygskader af.

Det simple svar er bare at folk putter pungen i baglommen.

Det lyde rmåske mærkeligt, men kan have store konsekvenser for, hvor sund og rask din ryg er.

Når du sidder på din pung ender du med at sidde skævt på sædet, hvilket betyder at din holdning forvrides skævt i din siddeposition.

Du har måske hørt, at man skal undgår at have tegnebogen i baglommen, fordi det er det nemmeste sted fro lommetyve at fixe den op fra. Den reelle grund er dog at det simpelthen er virkelig dårligt for din ryg.

Er uheldet alligevel ude, og vidste du ikke at man skal undgår at sidde på sin tegnebog, og har du derfor fået en skade i ryggen så kan du afhjælpe din skade med et rygbælte som støtter din ryg i dine daglige aktiviteter.

Et rygbælte kan være en kæmpe hjælp til folk med skader, eller til at forebygge skader under aktiviteter som blandt andet ridning.Læs evt. mit andet indlæg her: https://www.gratisnyheder.dk/2017/12/gange-glemmer-jeg-anderledes-mit-liv-sexlegetoej/ 

 

Leave A Reply

Your email address will not be published.