Nogle gange glemmer jeg, hvor anderledes mit liv med sexlegetøj er

0

Nogen gange, glemmer jeg hvor anderledes mit liv er med sexlegetøj, får endda den ide, at det ikke er ret meget anderledes, end de fleste andres liv, synes jo netop ikke Herren min er specielt hård, eller krævende, jeg har ingen nedskrevne regler, ej en kontrakt, det er ikke nødvendigt, jeg ved hvad Han ønsker, og ellers får jeg det af vide hen ad vejen, det fungere for os..
Men jeg får de her små oplevelser, af et liv der er anderledes end mit, læser, og ser forargelse fra andre, ikke for mit liv, men for andres valg. Jeg ser og hører kommentarer, som jeg svagt kan huske selv, fra min fortid, men som i dag kun er minder..
Ofte er det ret banale ting, som fx den her kvinde, der skriver i et forum, at ” bare elsker fornemmelsen af bukser der hænger, i stedet for bukser der strammer uden sexlegetøj. For det betyder jeg taber mig”.. Jeg skulle pr. automatik til at svare.. Men hvad skulle jeg dog svare med.. At jeg kender det.. Næ, for det er jo løgn.. At jeg ikke går med bukser, næ, for det er irrelevant.. Så uanset hvad, ville jeg skulle ud i en længere forklaring, så vælger selvfølgelig, ikke at kommentere på det skrevne.
Jeg oplevede igen på et forum, endnu en kvinde der skulle tabe sig, hun var så “dum” at skrive at kæresten ville gå fra hende, fordi han ikke tændte på hende, pga vægt. Det fik hende igang, og nej det var ikke bare 5 kg det drejede sig om.. For mig er den slags jo okay at Han siger, endda at Han bestemmer, at man skal tabe sig, her er det dog et valg jeg selv har taget, men MEGET støttet af Herren også når vi leger med sexelgetøj. Men på denne fora side, var vandene delte, for det kunne han da ikke tillade sig og i den stil.. og igen glemmer jeg at andre vælger anderledes end jeg når de kigger på og læser om sexlegetøj på hjemmesider på nettet.
Jeg ser det ofte, de der små hints, alle de der små ting der gør mig bevidst om, hvor anderledes mit liv alligevel er, i forhold til det omgivende samfund, jeg bliver bevidst om, at ikke alt skal siges, ikke alt skal deles, at jeg skal tænke mig om, for jeg ytre mig, hvis ikke folk skal se skævt til min side.
Men jeg ville ikke ønske det anderledes, jeg misunder ikke de kvinder jeg læser om, jeg elsker mit liv, og føler den frihed, netop min måde at leve på, giver mig..
Del dette:

Leave A Reply

Your email address will not be published.