4 fordele ved at investere i rådgivning om skade forsikring

0

1.      Du får masser af værdi og tryghed

Hansson & Partners arbejder på at give dig størst mulig værdi for pengene.

I deres hænder kan du føle dig tryg – også når det gælder deres rådgivning og forslag til løsninger, når din virksomheds ejendom har været udsat for fx hærværk, indbrud, skybrud, vand- og stormskader og ikke mindst brand.

Organisationen giver dig indblik i din virksomheds risici og et samlet overblik over mulighederne for skade forsikring.

Organisationen går op i at være enkel, smidig og udviklingsorienteret, og de lægger vægt på etik, arbejdsglæde og engagement.

 

2.     Du føler dig værdsat som kunde

Hansson & Partners går højt op i deres værdier, og det kommer dig og din virksomhed til gode. Deres værdier består af åbenhed, loyalitet, kvalitet, engagement, motivation og humor.

Du får en samarbejdspartner, som arbejder samvittighedsfuldt og gennemskueligt. De går op i deres kunderelationer og vægter dialog i øjenhøjde med dig, og de stræber efter gensidig tillid og åbenhed.

På baggrund af de menneskelige relationer og værdier arbejder Hansson & Partners seriøst, proaktivt og på et højt fagligt niveau.

De er motiverede og altid til at få fat på. De stræber efter at skabe et godt arbejdsmiljø, som skaber tilfredse medarbejdere og i sidste ende glade kunder, fordi deres arbejdsglæde smitter af.

Under alt det faglige og professionalismen gemmer sig også humor som en vigtig værdi, der gennemsyrer hele organisationen. Humor skaber bånd og loyalitet, både mellem medarbejderne og mellem rådgiverne og dig som kunde.

 

3.     Du bliver en del af en overskuelig forretningsmodel

Hansson & Partners koncept består af en risikoanalyse af din virksomhed. På baggrund af denne opstiller de de løsningsscenarier, der er mest effektive i forbindelse med de reelle og totale risikoomkostninger.

Derefter udformer organisationen udbudsmateriale til udsete forsikringsselskaber, vurderer deres tilbud og forhandler dem, så du får en forsikring, der indeholder de mest optimale vilkår til den bedste pris.

Hansson & Partners har opnået betydelige resultater og har optimeret et hav af forsikringsprogrammer for deres kunder ved at forhandle med forsikringsselskaberne. Du kan også blive endnu en af deres succeshistorier.

Til sidst udarbejder organisationen et rationelt beslutningsoplæg, hvor de anbefaler de bedste og mest holdbare løsninger – selvfølgelig ud fra dine personlige behov og ønsker for virksomheden.

 

4.     Du samarbejder med uvildige forsikringsrådgivere

Se Hansson & Partners som jeres trofaste sparringspartner. De fungerer som jeres interne administrator af forsikringsprogrammet, men derudover rådgiver de jer også i den rigtige retning og besvarer de spørgsmål, I må have om forsikringer – hvordan anmelder man fx en skade rigtigt? Er den dækket af forsikringen?

Organisationen fungerer også som et teammedlem. For det første arbejder de ansatte i teams på de enkelte områder. For det andet arbejder de også med dig som kunde i et team. Derved har de altid de informationer, de skal bruge, for at få det nødvendige indblik i jeres forsikringsforhold, og for at dække jeres videnshuller.

Fordelene ved at have en sparringspartner er på sigt, at I får forbedret jeres egenkapital og opnår store besparelser, fordi jeres forsikringer er up to date og tilpasset jeres behov.

Hansson & Partners tilbyder også forsikringservices til internationale virksomheder, offentlige virksomheder og transportvirksomheder. Derudover er de også eksperter i risikostyring og afregning.

Leave A Reply

Your email address will not be published.