Komponent produktion – Lokal virksomhed med succes

CNC - metalbearbejdning og produktion

0

Lokal virksomhed, LPM-Production har i mange år specialiseret sig inden for CNC komponent produktion, herunder især automatdrejning, langdrejning og 3. til 5. akset bearbejdning. Med fokus på kvalitet og korrekt bearbejdning af materialer, har de formået at øge deres omsætning og markedsandel på det danske marked.

Komponent produktion med CNC , også kendt som (Computer Numerisk Kontrol) er en computer, som konverterer en tegning (typisk oprettet i CAD) til tal. Disse tal kan i simpelt forstand betragtes som koordinater for en graf. Disse koordinater bruges til at ​​kontrollere bevægelsen af et skærebord. Det er en avanceret proces, som muliggør at en computer kan styre opskæring og formning af metal og andre bearbejdning-materialer.

Idet man kan definere både X, Y og Z-akserne i moderne CNC maskiner til komponent produktion, kan man bearbejde materialer i 3 dimensioner. (3D fremstilling).

Denne funktionalitet og teknologi bruges af utrolig mange producerende virksomheder til at fremstille emner, der givetvis er meget små og har detaljer, som man ikke kan reproducere effektivt manuelt.

Det kan være emner som:

  • grisetryner til glas
  • svejsemøtrikker også kendt som vinkel møtrikker
  • Dolly-hoveder osv.

Produktions mulighederne er mange, hvor det nu til dags faktisk kun er fantasien som sætter grænsen for, hvad en CNC maskine kan producere vha. CAD og 3D-opmåling.

Virksomhedens succes betyder, at de nu forsøger at avancere deres virke til det internationale marked, herunder især Tyskland – hvor de ser gode muligheder for udvidelse. Det er dog ikke lige nemt at komme ind på det tyske marked, især inden for metalindustrien, som Tyskland har et rigtig godt greb om.

Ikke desto mindre føler den lokale produktionsvirksomhed sig sikker i sin dagsorden, og målet er at sikre mindst 2 nye kunder i år 2018, som ikke blot er flygtige men af høj kvalitet og vedvarende salgspotentiale.

For at imødekomme denne udvidelse, har virksomheden investeret i nyere materiel, herunder et nyt og mere moderne bearbejdningscenter. Alt dette betyder blot, at deres allerede eksisterende kompetencer og ekspertise stiger og virksomheden bliver endnu mere konkurrencedygtig internationalt.

Dette mål er på baggrund af sidste års gode resultater, hvor de kan bryste sig med en 10% stigning i omsætning. Med fokus på Tyskland som en ny mulighed for deres forretning, er de sikker på, at næste års rapport vil være endnu bedre.

 

 

 

Leave A Reply

Your email address will not be published.