Værn om dit helbred – et par gode råd

I denne artikel vil jeg komme med tre råd. De er ret forskellige, og så alligevel ikke. Det er nemlig alle tre råd som jeg selv har gjort noget ved indenfor de sidste par måneder, og det har ændret mit liv i en positiv retning. Det har gjort min hverdag betydelig bedre, og min krop er helt sikkert mere glad end det var før.

Gratis test af dit syn

Hvornår har du sidst fået undersøgt dit dine øjne? Dette er klart vores vigtigste sans, men vi er ikke altid lige gode til at passe på den. Der er ofte gode muligheder for at få undersøgt dit syn helt gratis hos de forskellige optikere der findes rundt om i landet. Du kan eventuelt starte inde på siden gratissynstest.dk. Det betyder at der faktisk ikke rigtigt er nogle gode grunde til ikke at få tjekket sit syn meget snart!

Bedre mad uden at bruge alt for lang tid på den

Noget andet jeg har gjort for nyligt, og som jeg er blevet rigtig glad for, er at jeg har bestilt en måltidskasse. Jeg får nu leveret mad til min dør hver uge, og har altså lidt mindre at bekymre mig om. Der kan faktisk spares en del tid ved ikke at skulle i supermarkedet så ofte, men hvad der er bedre er mere varieret mad (som jeg har hørt er sundt) og at man dermed ikke så ofte falder i fastfood fællen. Det er noget jeg faktisk vil mene at jeg allerede nu godt kan se på min vægt. Jeg har ikke kørt med måltidskasser så længe, så hvor stor effekten er, det kan jeg selvfølgelig ikke sige endnu, men er ret sikker på den er der. Men bare det at spare tid (og faktisk også penge) på aftensmad, det er da fantastisk. Jeg læste oprindeligt om det her: http://aftensmad.net/maaltidskasser-til-doeren/

En god seng er alfa og omega

Min seng var blevet lidt gammel i det. Det havde den faktisk været i ret lang tid, og jeg var begyndt at kunne mærke det i ryggen. Du skal IKKE vente lige så lang tid som mig. De senge man kan købe nu om dage, er meget bedre end det var førhen. I hvert fald hvis du lige bruger 10 minutter på at lave lidt research, og ikke bare ender med at købe den billigste nede fra Jysk. Hvis du lige som mig gerne vil have en god elevationsseng, hvor du nemt kan sidde og læse en god bog eller lignende, så kan det anbefales at du starter din søgning på følgende side: http://www.elevationssenge.nu

Det kan forresten lige hurtigt tilføjes at elevationssenge er fantastiske for gravide og de efterfølgende måneder mens der ammes, skulle jeg sige fra min kone 🙂