Ting du skal have styr på inden du køber hus

1

Der er rigtig mange ting, som man skal have styr på inden man køber hus. Der er faktisk så mange, at det kan blive helt uoverskueligt. Derfor har vi forsøgt, at lave en liste som kan gøre det mere overskueligt for dig. Her kommer nemlig nogle ting, som du skal være 100% sikker på, er lavet ordentligt, inden du skriver under.

  • Fyret

Hvis du er i færd med at købe bolig om sommeren, er det nok ikke det første du tænker på. Faktisk er der utroligt mange, som undervurderer vigtigheden af et fyr, der bare fungerer. Det resulterer i, at når det begynder at blive koldere i vejret, at man finder ud af at ens fyr ikke fungerer. Det er noget værre noget. Det kan nemlig koste dig utrolig dyrt, og du vil være tvunget til at hive en professionel VVS ind fra højrefløjen. Det er i den grad ikke noget, som man har lyst til at bruge penge på, når man i forvejen formentlig skal til at lave andre ting ved sin nye bolig. Hvis du derimod havde tjekket det inden køb, kunne du måske have fået noget afslag, og på den måde kunne du have brugt pengene på et nyt fyr.

  • Stik kontakter

Der er faktisk en lov om, hvor mange stikkontakter der skal være i et rum/areal. Den lyder p.t. på følgende: 1 stik kontakt pr 3. kvadrat meter. Nu tænker du måske, at du ikke har behov for så mange. Det har du formentlig heller ikke, men ikke desto mindre er det utrolig rart at have, hvis man nu skulle få brug for det. Hvis boligen har denne regel opfyldt, vil det formentlig også være nemmere at sælge den igen. Derfor vil vi råde dig til, at du også tjekker op på dette, inden du underskriver papirerne på din nye bolig.

Derudover ønsker vi dig naturligvis held og lykke med købet.

1 Comment
  1. […] koster normalt omkring 800-900 kr. i timen. Derfor kan det være en god investering, hvis du er ved at købe hus. Så får du afklaret, om der er problemer med kloakken. Måske er der noget galt, som du skal tage […]

Leave A Reply

Your email address will not be published.