Polaroid solbriller – hvad er det?

0

Du har sikkert stød på begrebet polariserede solbriller, eller polaroid solbriller før? Og undret dig over, hvad det helt præcist dækker over.

Når man taler om at solbriller, eller almindelige briller for den sags skyld, er polariserede, henviser det faktisk til selve linsen i brillerne.

Det er nemlig linsen, der er polariseret, og det vil sige at den er behandlet på en special måde ved hjælp af særlige optiske indretninger, der gør at den filtrerer en del af lyset fra, således at det ikke trænger igennem brilleglasset og ind i øjnene på den, der har dem på.

Det har en dobbelt effekt. Ikke bare dæmper det lyset, der rammer øjet, hvilket er det primære formål med at have solbriller på. Men det fremmer også kontrasten mellem lyse og mørke nuancer.

Dette gør briller med polariserede linser særligt velegnede til brug på stranden, eller til søs, hvis man fx er ude at fiske, hvor genskæret fra solen i vandet kan blinde én. Dette undgår man helt med polariserede brilleglas. Derfor er de så populære hos lystfiskere.

Men også hvis man kører bil i mørke, er de særdeles praktiske, da de giver et bedre og mere klart udsyn.

Da polariserede solbriller så dagens lys i 1930’erne, var de så dyre at det ikke lige var alle og enhver, der havde råd til at erhverve sig sådan et par.

Og de var mest brugt at piloter og andre, der virkelig havde brug for de smarte og praktiske egenskaber ved polariserede linser.

BilligBrillen, som er en webshop, der drives af et ungt par fra Nordjylland, har et stort udvalg af polariserede solbriller.

Shoppens koncept er at tilbyde briller, som normalt er dyre, eller helt umulige at købe i Danmark.

Og det er ikke kun solbriller, du kan finde hos BilligBrillen. Du kan nemlig også finde læsebriller, natkørebriller og skærmbriller, men fælles for alle brillerne, er at de er med polariserede linser.

Det er nemt og overskueligt at bestille via BilligBrillens webshop, og priserne holdes altid så lave som muligt, samtidig med at man får god kvalitet og god service hver gang.

Leave A Reply

Your email address will not be published.