Hvis bare jeg havde kendt til ammekjoler fra Milker

Hvis bare jeg havde kendt til ammekjoler fra Milker, men så havde I selvfølgelig ikke fået denne historie 😊

Får man nogensinde brug for en ammekjole? Jeg lærte det på den hårde måde. Scenariet er, at jeg er 25 år gammel og bare fordi jeg lige var blevet mor, skulle jeg jo ikke gå glip af noget som helst og da slet ikke med veninderne, så vi har en kaffe aftale inde i byen med ”the girls”, vi skulle mødes på Kongens Nytorv.

Jeg skal selvfølgelig vise dem, at bare fordi jeg har fået barn, er intet forandret. Han kommer da bare med under armen! Så jeg går i gang med at pakke pusletasken og laver tjeklisten – Bleer, vådservietter, numse creme, stofbleer, sutter ect… Helt begejstret – for at jeg er ved at være tilbage i kampform. Jeg tager selvfølgelig ynglingskjolen på og føler mig helt kvindelig igen.

Ud af døren og lykkelig på vej ud i den første vintersol mod cafelatten og veninderne og jeg glæder mig som et lille barn. Baby sover og alt er skønt og jeg når lige at tænke, ”du har jo totalt styr på det”. Vi rammer Kongens Nytorv, og jeg ved ikke om I kender det, men så vågner han på vej i toget. Vi skal heldigvis snart af (helt uforståelig for han sover jo altid 3 timer, men nej ikke i dag!). Vi kommer ud af toget, og hvad der før bare var en let klynken, er nu blevet til gråd. Da vi når det øverste trappetrin fra stationen, har vi ramt primalskrig, som direkte følge af min stress, løber der koldsved ned ad ryggen på mig, og for at sige det som det er, så går jeg total i panik.

Og det er her, jeg har min første ud af kroppen-oplevelse. Jeg er jo total ude af kontrol og ser mig selv i langsom gengivelse, flår min jakke op – kun for at registrere at den ellers så fine kjole jeg har på, jo ikke dur til noget som helst i denne situation. SHIT, jeg ser mig selv flå barnet ud af barnevognen og inden jeg selv aner det, har jeg hevet hele kjolen op over brystet, plantet mig midt på øverste trappetrin på stationen og er i gang med at amme min lille guldklump.

Så hende den tjekkede nybagte mor, som gik ud ad døren ca. 45 minutter forinden, er nu hende, veninderne møder siddende i et par tynder gennemsigtige nylonstrømper, en lidt for slidt mormor trusse og et til dels slapt maveskind i januar kulden, kampsvedende midt i et mylder af mennesker, mens hun ammer sit barn.

Så ALDRIG ALDRIG i min barsel gik jeg siden ud i andet end ammekjole, siden den lille upsér 😊– Og i dag kan jeg da godt grine af historien. Og hvad kan en ammekjole så? Det skal jeg fortælle dig – den blotter dig på ingen måde og den holder dit bryst varmt og så kan du godt være, du kommer til at amme nogle lidt pudsige steder, men du gør det med stil! Check Milker.dk ud, de har det skønneste udvalg af ammekjoler.