Kosttilskud kan hjælpe kroppens naturlige balance på vej

0

Mere end hver anden dansker indtager dagligt kosttilskud. Det er et tegn på at mange gerne vil sikre sig, at kroppen har de ressourcer, den skal bruge, i en travl hverdag.

Fødevarestyrelsen fandt i 2014 ud af, at mere end halvdelen af alle danskere dagligt supplerer kosten med kosttilskud. Eftersom kosttilskud er en del af så mange danskeres hverdag, er det vigtigt at gøre opmærksom på, at kosttilskud kommer i mange forskellige varianter og kvalitet.

Hos Solgar er vi en producent af kosttilskud, der tager opgaven om at levere produkter af den bedste kvalitet meget seriøst. Siden 1947 har Solgar, fra eget laboratorium udviklet, kontrolleret, testet og udsendt kvalitetskosttilskud. Derfor har vi, hos Solgar, udviklet den såkaldte Gold StandardTM, der er din garanti for høj kvalitet.

Ingen af Solgars kosttilskud indeholder konserveringsmidler eller kunstige farvestoffer. Derudover er stort set alle produkter fri for salt, sukker, stivelse, gær, soja, majs, gær, gluten og mejeriprodukter. Endelig gælder det for de fleste af kosttilskudene, at de er veganske.

De fleste supplerer med multivitamin

Ifølge Fødevarestyrelsens undersøgelse udgøres langt den største del (43%) af danskernes forbrug af kosttilskud af multivitamin. Som navnet afslører indeholder multivitaminer sammensætninger af forskellige vitaminer og mineraler. Derfor er denne type kosttilskud en enkel måde at få dækket mange af kroppens behov, der ikke altid opnås tilstrækkeligt via kosten.

Magnesium bruges af alle vores organer

Som det fjerde mest almindelige stof i mennesket, fordelt mellem knogler, muskler og væv, er mineralet magnesium vigtigt for flere af kroppens centrale funktioner. Blandt andet er stofskiftet og hjertets normale funktion afhængig af magnesium. Selvom magnesium findes naturligt i meget kost kan det alligevel være en god idé med et magnesium tilskud – se eksempelvis dette fra Solgar. Især kan man være i farezonen, hvis man er på slankekur eller har et højt alkoholforbrug.

Ud over vitaminer og mineraler har kroppen også brug for proteiner og aminosyrer. Det kan du læse mere om i denne artikel.

Ginseng – naturens opkvikker

I flere tusinde år har man i Asien kendt til rodplanten ginseng, der er kendt for at være energivende og bidragende til et generelt øget niveau af velvære. Fra plantens rod udvindes forbindelser af sukkerarter og andre molekyler – kaldet sapioner. Angående ginseng skal man være opmærksom på, at der findes forskellige typer. De kan overordnet set kategoriseres efter geografi: amerikansk, kinesisk sibirisk og koreansk ginseng. Her kan du læse mere om Solgars sibiriske og koreanske ginseng.

Denne artikel er skrevet af Nordic Premium Danmark ApS.

Bemærk at kosttilskud ikke skal tages som en erstatning for en varieret kost og sund livsstil.

Leave A Reply

Your email address will not be published.