Mshop

Historien fra en nær ven, om hvordan hun fik sit ægteskab på rette køl igen!

Da jeg mødte Alexander, var jeg kun 19 år, han var 23. Jeg har ikke ord til at beskrive, hvor forelskede vi var. Jeg husker hvor fræk han var, da jeg så ham første gang. Han lignede fuldstændig Kurt Cobain, som han stod der på scenen, og sang med sit gamle punkband. Jeg vidste det skulle blive os to for evigt. Vi giftede os hurtigt og impulsivt. Det var på stranden- samme sted hvor vi første gang var sammen. Det var så romantisk.

Jeg kunne aldrig have forestillet mig, at der ville kommen en tid, hvor vores sexliv blev sat på pause.

Vi er ikke længere nygifte. Alexander stoppede med at spille musik, og fik arbejde hos en politisk organisation. Han rejser meget, og er ofte væk flere uger ad gangen. Når han kommer hjem, begraver han sig i arbejde.

Jeg savner ham mest når vi er sammen.

En aften hvor jeg sad og shoppede efter lingeri på nettet, faldt jeg, ved et tilfælde, over mshop.dk. Som jeg sad og kiggede på det store udvalg af frækt undertøj og sexlegetøj skete der noget. Jeg mærkede hvordan en varm fornemmelse bredte sig i mit indre, og de gamle følelser begyndte at vende tilbage.

Alexander vendte hjem fra forretningsrejse fredag aften. Da han trådte ind i den store stue, kunne han skimte min silhuet i lyset fra pejsen. Jeg var iført en fræk chemise, hofteholdere og bundløse trusser.
Et lille udvalg af sexlegetøj fra mshop, lå diskret ved siden af de mange dyreskind på gulvet foran ilden. Vi omfavnede hinanden, og var tæt og lidenskabelig sammen i flere timer. Resten af weekenden brugte vi på at genopdage hinanden. Vi snakkede, elskede og legede sammen, som vi ikke havde gjort i mange år. Jeg er så lykkelig.

Jeg er meget taknemlig for, at jeg den dag faldt over mshop.dk

Jeg kan varmt anbefale ALLE der har brug for at genskabe gløden i deres parforhold, at tage et kig i mshop´s sexede univers. Det har uden tvivl reddet mit ægteskab.

God fornøjelse!