Få mere overskud med en WordPress hjemmeside

0

Du sidder måske lige nu og har en hjemmeside du ikke helt kan finde ud af. Et webbureau har lavet en hjemmeside til dig i et af de mange systemer, der findes. Eksempelvis umbraco, magento, joomla, drupal eller også har du selv lavet en i et gør det selv system som one.com, wix, bricksite o.l.

Fællesnævneren for de første 4 CMS er, at de godt kan være lidt hårde at komme igenne, hvis man ikke er helt teknisk anlagt og derfor er det ikke altid nemt at opdatere eller lave ændringer. Så skal du igen have fat i dit webbureau og betale dem en dyr timepris.

Til gengæld ligger gør det selv systemerne i den anden ende og er utrolig nemme. De kan dog være for simple og kan måske ikke alt det du gerne vil have dem til og samtidig er de ikke særlig SEO venlige. Og det er et problem i denne digitale verden, hvor nærmest alt information og salg går igennem nettet på den ene eller anden måde.

Ind træder det mest simple CMS i verden, WordPress. Brugervenligt samt utrolig SEO venligt med de rigtige plugins.

WordPress hjemmeside kan være svaret

Med en WordPress hjemmeside får du et utrolig brugervenligt system, der er så nemt at bygge op så selv den mindst digitale bruger i verden kan finde ud af det. Det kræver måske en lille smule vejledning til at starte med, da det godt kan være lidt forvirrende, men erfaringen viser, at alle kan oprette sider og rette i tekster/billeder på en WordPress hjemmeside der er sat op rigtig til at starte med.

Der er en grund til at WordPress sidder på hele 60% af CMS markedet i hele verden. Du kan oprette selv de mest simple hjemmesider, som kan figurere som et slags CV for dig, men du kan også bygge utrolig komplekse sider der kan blive grobunden for din virksomhed. Med de rette plugins kan du endda lave en webshop i systemet, så du kan sælge dine produkter på en utrolig simpel måde.

Samtidig findes der et hav af plugins og temaer der gør, at en hjemmeside kan laves og designet på milioner af forskellige måder. Ikke én hjemmeside behøver se ens ud.

Hvad er prisen så?

Prisen for sådan en WordPress hjemmeside variere selvfølgelig helt af, hvad du skal bruge den til og hvor mange funktioner der skal være. Samtidig afhænger det også af, hvilket webbureau du vælder (eller for den sags skyld en freelancer). Du kan få dit helt eget prisestimat på kun 2 minutter lige her, hvis du er interesseret i at se hvad sådan en hjemmeside kan løbe op i.

Leave A Reply

Your email address will not be published.