Hvilket fragtfirma bør jeg vælge?

0

Det kan hurtigt virke som noget af en jungle, når du står overfor et ton af udstrakte hænder, som alle står klar tilbyde dig deres serviceydelser, når du bare skal noget så simpelt som at sende en pakke. At sende en pakke afsted bliver hurtigt en overkompliceret affære, hvor du som kunde skal tage stilling til, hvilke udstrakte hænder du skal række din pakke ud mod.

De mest åbenlyse valg du står overfor, når det kommer til at sende din pakke er: DAO, GLS og Postnord. Alle med hver sine goder, prisklasser for forskellige pakketyper, service- samt hastniveau og åbningstider. Prisen er især en vigtig faktor, når du skal vælge en fragtservice, som du ønsker, skal håndtere din pakke. Prisen for at sende en pakke varierer alt efter hvad du ønsker at sende, og hvortil du ønsker at sende denne pakke. Et fragtfirma som GLS er f.eks. ofte billigst, når du ønsker at sende en pakke gennem Europa, hvortil Postnord har en tildens til at være dyrere i et sådant tilfælde.

Postnord er til gengæld billigere i visse tilfælde, hvor du ønsker at sende en pakke indenlands eller til et andet skandinavisk land – hvor Postnord har hjemme. Til gengæld kan det ske, at disse fragtfirmaer ikke leverer den dag, hvor du ønsker at din pakke skal sendes afsted. Det kan f.eks. være om søndagen eller andre helligdage, hvilket f.eks. er tilfældet med et fragtfirma som Postnord. Hvis du står og skal sende en pakke på en helligdag, da kan det være en god ide at lade DAO håndtere din pakke, da DAO leverer pakker 365 dage i året. DAO har desuden også mulighed for hjemmelevering hver eneste dag i året, hvilket er en fantastisk service – Især i juletidens kolossale travlhed.

Prisen for at sende en pakke er som sagt stort set ens på tværs af disse fragtfirmaer og er derfor til en vis grad universeret. Dog kan det være en god ide at gøre brug af et prissammenligningsværktøj såsom Pakke.dk, som fungerer som en lysning i den uoverskuelige jungle af fragtfirmaer. Her kan du indtaste informationer om din pakke, dens dimensioner, vægt og rute for så at få en liste over de bedste fragtmuligheder, som du har tilgængeligt i dit nærområde. Derudover er det også muligt at tilvælge visse afhentningsmuligheder, hvor du f.eks. kan få afhentet din pakke fra hjemmet og sendt afsted direkte til modtagerens hoveddør. Prisen på diverse fragtmuligheder, som du bliver tilbudt af DAO, GLS og Postnord er ikke den egentlige faktor, som du burde bekymre dig om som kunde. Hvad du som kunde burde bekymre dig om, er fragtfirmaernes serviceniveau og ikke mindst, hvad der er mest bekvæmmeligt for dig som kunde. Høj bekvemmelighed og god service er nemlig de to vigtigste faktorer, som ethvert fragtfirma forsøger at forbinde sig selv med. Det er disse to nøgleord, som alle virksomheder (på et generelt plan) er bygget op omkring.

Tænk engang hvis du skulle køre til din naboby for at sende en pakke billigt fremfor at kunne sende den uden at forlade dit dørtrin? Dog kommer bekvemmelighed og et højt serviceniveau med en pris. Det kan derfor stærkt anbefales, at du benytter dig af et online prissammenligningsværktøj såsom pakke.dk, så du kan række din pakke ud mod lige præcis de hænder, som du finder bedst – og til en god pris.

Leave A Reply

Your email address will not be published.