Skift af IT & ERP

0

Efter vi har haft et par ekstra succesfulde år med vores webshop, følte vi det var på tide at få opgraderet vores ERP-system. Det var i anledning af vi gerne ville forbedre vores evne til at samle oplysninger og analysere dem. Det var også meget vigtigt for os at vi kunne konventerne vores nuværende data, helst så smertefrit som muligt. Udover ERP-systemet, er det vigtigt sikkerheden også er i top. Derfor valgte vi at lede efter en fuld pakkeløsning, for at få det hele til at spille fra start af. Det gør support også kan hjælpe os fuldt ud hvis der var problemer, og ikke smide den hen til nogle andre. Det er enormt vigtigt for os, for hvis alt spiller bagved, så alt også spiller foran.

 Efter en del research fandt vi nogle forskellige muligheder. Vi endte med at vælge Onzite.it. Det er fordi Onzite.it er et it hosting firma der også er en uniconta forhandler. Samtidig, har de også stort fokus på sikkerhed og de har gdpr certifikat, med mulighed for fuld back up. En anden god ting er at vi også kan udvide på vores nuværende løsning, da det har et ”made to fit” system, hvor du til vælger de services du har brug for. Det gør at denne løsning sammenlignet med andre er utroligt fleksibel for os og endnu vigtigere, hvis vi bliver nødt til at skærer ned, kan vi også det. Det giver os en del sikkerhed hvis det er vi til vælger for meget for hurtigt.

Nu har vi har Onzite.it i en periode og af to måneder. Indtil videre har alting kørt som smurt og vi har ikke haft nogle problemer. Jeg anbefaler Onzite.it hvis i er en forretning hvor sikkerhed og fleksibilitet er en prioritet. Det har hvert fald et stort plus for os, da vi var meget usikre på om vi kunne forvente samme fremgang som i forrige periode.

Leave A Reply

Your email address will not be published.