Restaurering af firma bolig

0

Mit firma skulle sidste år have lavet en del ting på et af vores salgs huse. Det var et ældre hus, og det var vigtigt at bevare stilen, både æstetisk og i materielle valg. Delene der skulle fikses inkluderede tagrenovering, restaurering af gulvet på loftet og udskiftning af vinduer på både første sal og stueetagen.  Vi ville gerne have nogle der kunne klare det hele, både for at gøre det simpelt for os selv, men også for at se om vi ikke kunne få et bedre tilbud da ordren var så stor. Vi lavede noget research og endte med at kontakte omkring seks forskellige firmaer for både at se hvad de mente de kunne gøre, men også for at få en generel idé omkring prisen.

Mogens V. Zeltner var det sidste firma vi snakkede med, men også dem vi endte med at gå med. Efter de havde kigget på det og de forklarede os hvordan og hvad de kunne gøre for os. Vi kunne virkelig mærke de forstod vores behov og at de havde den påkravet størrelse og ekspertise for sådan et her projekt. De var lidt længere væk end nogle af de andre, da de er tømre firma i Farum, men når man begiver sig ud i sådan et her projekt, er det vigtigt at man har den rette for jobbet.

Efter vi fået detaljerne på plads, kom de hurtigt i gang. Gulvet på loftet var bestemt den langsomste proces, da var nogle usete problemer undervejs. Det gjorde tilsyneladende ikke det store, for Mogens kom snildt igennem det og tilmed uden at overskride tidsplanen. Selve arbejdet er yderst professionelt og de har gjort et fantastik arbejde med at ramme det originale design af vores bygning. Hele oplevelsen har umådeligt positiv, og de kommer med varme anbefalinger herfra. Specielt hvis det er bevaring af det originale byggeri er en prioritet.

Leave A Reply

Your email address will not be published.