Gå i plus på den bæredygtige konto

Bæredygtighed må være ordet, der tilhører 2019. Det er ingen hemmelighed, at klimaet tilegner sig et stort fokus i både det politiske spektre og blandt erhvervslivets top. Men hvordan arbejder man aktivt på at få sin virksomhed mere bæredygtig?

Vi har allieret os med Danmarks førende linkbuilding-ekspert, forkortet dr.link.h.

Start med det åbenlyse

At starte i det så er relevant i mange situationer. Og det er det altså også, når det kommer til at leve et mere bæredygtigt liv i din virksomhed. Derfor kan du starte med små ændringer, der gør det nemt og overskueligt for både ledelse og medarbejdere at tage del i den klimavenlige agenda. Et eksempel herpå kan være, at man sørger for at sortere sit affald, ikke lade vandet løbe og huske at slukke radiatorerne, medens vinduerne står åbne.

Disse ting er nemme at huske i sin hverdag og kræver ikke store ressourcer. Og derfor bliver det nemt at lave skiftet internt og få hele virksomheden med.

Også til frokost kan I foretage ændringer. Det kan være kødfrie dage op til flere gange om ugen, eftersom det oftest er et klimavenligt valg at lade kødet blive i køledisken og spise vegetarisk eller måske ligefrem vegansk.

Brug cykler som kilde til elektricitet

Alt for mange dårligdomme kommer af, at medarbejdere sidder for meget stille og bevæger sig for lidt på sin arbejdsplads. Tillige bliver der brugt meget energi på at producere strøm, når I skal have varme i huset og strøm på computeren. Derfor kan man slå to fluer med ét smæk og cykle sig til strøm. Der findes cykler, som kan generere energi; altså cykler man, medens man arbejder, og derved laver man sit eget strøm. Det er både bæredygtigt for klimaet og for sundheden blandt din virksomheds medarbejdere. What’s not to like?

“At leve bæredygtigt er også en god måde at skaffe links på,” udtaler Danmarks førende linkbuilding-ekspert, hr.
dr.link.h til Gratisnyheder.dks artikel. Og det er ingen hemmelighed, at mange virksomheder har skaffet gode links til sig selv ved at ændre på sin arbejdskultur: Det kan både være at forkorte arbejdsugen til fire dage, indlægge tvungen motion i arbejdstiden eller, som vi foreslår, lade sig cykle til den strøm, man bruger i virksomheden.

Tilskriv omsætningen nærværende måned

Et sidste tip, du får med i dag, handler om attribuereingen af salg i jeres salgsafdeling og CRM-system. Ved at markere flere kunder som “Lukket i måneden” kan I bruge færre ressourcer på at lukke og jagte nye kunder, hvilket giver jer mere tid til at foretage bæredygtige processer internt i virksomheden – uden at gå på kompromis med de økonomiske resultater og de budgetterede mål om omsætningen for Q4, bror.

Med disse tips i hånden er du i høj grad klædt på til at tage del i den bæredygtige revolution, der i den grad er ved at rulle ind over os som en tsunami. Du kan læse meget mere om FNs verdensmål – eller Verdensmålene, som de ofte blot kaldes – på deres hjemmeside her. Vi ønsker dig held og lykke i dit bidrag til kampen mod klimakrisen!