Hundredevis af nye studieboliger i København

Det pibler frem med nye studieboliger i Københavnsområdet. Blandt de nyeste er 189 nye studieboliger i Valby. Et tårn på intet mindre end 18 etager i den helt nye Valby-bydel, Grønttorvet. I god afstand til offentlig transport og (behøver vi overhovedet sige det) en usædvanlig god udsigt. Tårnet er tilmed udstyret med flere fælles tagterrasser så udsigten for alvor kommer til sin ret. Studieboligerne har et moderne køkken med både kogeplade, mikroovn, køle/fryseskab og eget toilet og bad. Desuden er der gulvvarme overalt i studielejlighederne, og de store vinduer sikret masser af lys i dagtimerne. Du kan læse mere om de nye boliger og se om der stadig er ledige på vores hjemmeside.

Men det er ikke blot nybyggede højhuse til studerende der præger markedet for studieboliger nu og i den nærmeste fremtid. Snart kommer der endnu engang containerboliger til studerende – studieboligerne er helt specielle og har sine egen charme.

Det skabte hurtigt massiv opmærksomhed, da den første containerlandsby var en realitet på Refhaleøen helt ud til Københavns kanal, og op af det nye streetfood-mekka “Reffen”. De nye containerboliger til studerende med udsigt udover bl.a. Operaen og Esplanaden, blev hurtigt meget populære og i dag er der samlet over 164 boliger på Refshaleøen.

Snart gentages successen og antallet af containerboliger I København udvides. Denne gang er det Vesterbro der står for tur. En grøn oase tæt på Kødbyen vil i nærmeste fremtid komme til at huse hele 200 nye containerboliger. Vil du gerne læse mere om de eksisterende containerboliger og måske endda skrive dig op? Så læs mere om studieboligerne her. Følger du med på Kbh-Kollegier.dk er du også sikker på at få besked så snart det er muligt at opskrive sig til de nye containerboliger på Vesterbro.

Om Kbh-Kollegier.dk

Artiklen er udarbejdet af Kbh-Kollegier.dk. En boligportal der samler boligmuligheder for studerende i København. Med information om over 170 kollegier og studieboliger hjælper vi de studerende med at få et overblik over boligmarkedet. Her er det både muligt at filetere boligmulighederne efter dine boligkriterier og nøjes med at se de boliger du både har mulighed for at ansøge baseret på din uddannelse, og som samtidigt passer på dine specifikke boligbehov.