Flot tilbygning i form af en terrasse

Vi har over vinteren overvejet at udvide vores hus her til sommer, med en tilbygning. Idéen var en flot overdækket terrasse. Det var for at få mere glæde af vores have areal hele året rundt og samtidig reducere mængden af havearbejde vi har om sommeren. Planen var at gøre det tidligt forår, for at få gjort mens det stadig var varmt og tørt. Vi tog kontakt med diverse håndværkere for at få et bud på hvor dyrt og stort projektet egentligt var. Vi ville selvfølgelig gerne have det samme firma til at gøre hele arbejdet, da det ville være det nemmeste løsning for os. Efter at have snakket med omkring en halv snes tømrer, tog vi endelig en beslutning og gik med Penbyg.

Grunden til vi gik med Penbyg var fordi det gav os en god pris, med en rimelig tidsramme der passede udmærket til vores behov. Oveni kunne de gøre langt det meste arbejde, da de både har professionelle gulvlæggere og tagarbejdere hyret. Ydemere havde min sviger-bror brugt dem før, og anbefalede dem stærkt. Specielt fordi Penbyg også er medlem af Byg Garanti. Det gjorde at vi følte os derfor rigtig trykke ved at hyre dem.

Penbyg gik hurtigt igang, og var meget effektive. For at bygge fundamentet, hyrede de en, som de fast arbejdede sammen med på sådanne projekter. Da han var færdig, gik racet igang først igang for dem, og på under en måned var vores nye terrasse klar til brug. Resultatet var umådeligt tilfredsstillende og det var endnu bedre end vi havde forstillet os. Vi anbefaler Penbyg rigtig meget da de har gjort det perfekte stykke arbejde med at hjælpe os realisere vores drømme udvidelse af både hus og have. Hvis du er en person der gerne vil have rigtig god kvalitet, tryghed og forståelse af hvad du søger for dine penge, er Penbyg helt bestemt værd at overveje.