Udspring til selvstændig

0

Efter 13 år i branchen som elektriker, valgte jeg her for et par måneder at branche ud og blive selvstændig elektriker. Jeg tog valget om at blive selvstændig fordi, at jeg er på et punkt i mit hvor jeg føler mig vel forberedt og gerne vil være min egen chef. Jeg kontaktede en forhenværende kollega, som jeg vidst havde gjort noget lignende nogle år tilbage. Han havde været en del af inspirationen til at tage springet og blive selvstændig, når vi har mødtes at snakkede om det. Han anbefalede stærkt at jeg tog fat i Valmi, da de havde hjulpet ham rigtig meget med at starte ud.

Efter at have kontaktet dem fik vi hurtigt sat et møde op. De forklarede mig virkelig godt hvordan de ville hjælpe mig igennem processen i form af know-how og kontor drift. Efter noget overvejelse, valgte jeg at takke ja. De satte mig i kontakt med deres revisor og advokat, som hjalp mig med at stifte firma’et. Det blev et Ivs selskab, hvilket betød at mine private ejendom ikke blev udsat. Efter selskabet var blevet stiftet, var der ikke engang behov for at hyre en for kontoret. Det stod Valmi for, med deres egen revisor afdeling. Det betød minimalt papir arbejde for min side af. Det gav mig muligheden for at fokusere på de vigtige ting i mit firma.

Nu da firma’et var kommet på benene, var det bare om at komme i gang. Det hjalp Valmi også med, da de tilbød muligheden for at bruge deres markedsføringsportal og anskaffe nye klienter igennem dem. Da jeg kun er leverandør for Valmi, har jeg stadig meget kontrol over mit Firma. Det betyder jeg stadig selv bestemmer priser og hyringer efter eget ønske. Jeg anbefaler bestemt Valmi til enhver der gerne vil være stifte eget selskab, og forblive selvstændig som elektriker. De har gjort hele processen super nem, og sørger for alle lovlige og drift relaterede besværligheder er i orden.

Leave A Reply

Your email address will not be published.