Allerød-pige bag ny træningsklub i bymidten

0

Ditte Skov – født og opvokset i Allerød – står i spidsen for ‘The Club – Fitness’, der åbner medio januar på M.D. Madsensvej


Den tidligere Allerød-borger Ditte Skov, 36 år, står i spidsen for træningsklubben ‘The Club – Fitness’, der medio januar åbner på M.D. Madsensvej 8 i bymidten i Lillerød – og dermed giver nyt liv til lokalerne, der har stået tomme siden Irma lukkede for godt 10 år siden.

‘The Club – Fitness’ er ifølge Ditte Skov en 1500 kvadratmeter stor og gennemført træningsklub. De sidste ni år har hun drømt inderligt om at åbne sit eget, og lokalerne i Lillerød har hele tiden spøgt i baghovedet.

“Rammerne er ideelle. Og det ideelle er, hvad jeg ønsker opnå med The Club: The Club skal være den foretrukne træningsklub for alle. Det skal være et sted, hvor træningen skal være en oplevelse, man ser frem til, og ikke noget, der skal overstås. Hvor omgivelserne er gennemtænkte og eksklusive, hvor træningsudbuddet er i top, hvor der er stor variation i holdplanerne, hvor nye styrke- og holdkoncepter bliver foldet ud, hvor bootcamps sammensættes efter kundernes behov, og hvor tætte relationer skabes og spirer,” siger Ditte Skov og fortsætter:

“Jeg ønsker – sammen med mit team – at forkæle vores medlemmer med udsøgte badefaciliteter, særprægede sale, lækre træningsområder og det bedste udstyr på markedet. Det skal være en totaloplevelse for både krop og sjæl at komme i klubben.”

“Her skal også være plads til de, som ikke tidligere er kommet i et træningsmiljø, såvel som de habile og kræsne udøvere. Folk i alle aldre, fra nyfødte med deres mødre, til juniorer og seniorer. Alle skal tilgodeses, aktiveres og omfavnes af de bedste i branchen.”

Født og opvokset i Allerød

Ditte Skov er født og opvokset i Allerød, men i dag fraflyttet. Hun tager dog stadig hjem til sin tandlæge i Allerød, og hilser samtidig på de lokale, som hun kender fra sine ungdomsår.

Ditte Skov har i 16 år været en del af ledelsen i Sports Club, Fitness World og Energii, og hun har gjort sig gældende på gulvet såvel som bag den administrative pult. Hun har været centerchef, personale- og konceptchef og gennem alle årene også træner.

En af dem, Ditte Skov har knyttet til sig i The Club, er Maria Bresson, som skal assistere i driften, hjælpe med det administrative og undervise. Maria Bresson har ekspertise i at udvikle nye og spændende holdkoncepter, og hun har arbejdet for både Powerhouse, Fitness World, Helse kompagniet, Fitness DK og Energii.

“Jeg går efter at sammensætte et professionelt og erfarent voksen-team med flere relevante uddannelser, som forstår fysikken til bunds. For mig er det vigtigt, at The Club – eller Klubben – kendetegnes ved kvalitet, nærvær, hygge og ikke mindst en god kop kaffe,” siger Ditte Skov, der glæder sig til at byde alle velkomen i det nye år.

Læs mere på http://theclubfitness.dk

Leave A Reply

Your email address will not be published.