Sådan får du billig bil

Et bil lån er et lån, som personen tager ud og køber et motorkøretøj for. Bil lån er typisk struktureret som afdragslån og er sikret ved værdien af ​​køretøjet, der købes.

Når du tager et billån til at købe en bil, køber din långiver bilen for dig og giver dig mulighed for at betale den tilbage over en årrække. Långiveren giver dig mulighed for at bruge sine penge, og i bytte kompenserer du långiveren for sine ydelser ved at betale renter.

Du endelig træffe beslutningen om at købe en bil, og du forsøger at skære ned på billånets omkostninger og renter? Vi vil tale om, hvordan man får en billig lån.

Afhængigt af køretøjet og forhandleren er der måske eller måske ikke et påkrævet forskudsbeløb. Jo større udbetalingen er, jo lavere er hovedstolpen på det automatiske lån, hvilket betyder lavere omkostninger for låntageren og reduceret risiko for långiveren.

Her er en række ting at overveje, når du får et billån, især hvis du vil have det billigt!

● Renten

Banker er generelt de billigste långivere. Mange banker og især kreditforeninger tilbyder rentesatser på deres lån, der er mindre end 10%. Generelt forhandler satser køre højere end bankrenter fordi de er mellemmanden. Men forhandlere laver gode tilbud fra tid til anden. Mange forhandlere har tilbud, hvor de tilbyder 0% i en vis tid. Ingen interesse betyder en billigere bilbetaling for den angivne tid.

● Brug online-sammenligningstjeneste WalletForm

Find billigere bil lån i dag ved hjælp af online sammenligning service WalletForm. WalletForm hjælper dig med at finde de bedste tjenester i nærheden af ​​dig, og du kan sammenligne tilbud ved hjælp af deres prissammenligningsværktøj.

● Tidspunkt for køb

Tag din tid og gør din forskning, før du hopper først og fremmest for at få et billån. Hold øje med forfremmelser fra forhandleren såvel som din bank. Timing dit køb helt rigtigt kan føre dig til at spare penge i det lange løb.

● Køb den bedste pris

 Shopping for den bedste sats er noget at overveje, når du får et billån. Ikke bare antage, at du får den bedste sats fra forhandleren, foretage en grundig undersøgelse.

Kreditforeninger og fællesskabsbanker er det bedste sted at starte. De tilbyder typisk de bedste priser på billån.

● Se de månedlige betalinger op

Se altid op på de månedlige betalinger og sørg for, at du ikke betaler mere, end du burde for bilen. Hvis du er forhåndsgodkendt for lånet, før du leder til forhandleren, kan du koncentrere dig om at prutte til den laveste pris for bilen.

● Vælg det korteste lån

Sørg for at vælge det korteste lån, du har råd til. På længere sigt reduceres den månedlige betaling, men det vil også øge din samlede pris. Begræns dit billån til omkring 2 år, fordi hvis du forlænger det, vil du helt sikkert betale mere i det lange løb, fordi disse lange lån typisk har højrenter. Det er vigtigt at indse, at din rentesats ikke er den eneste faktor, der påvirker det samlede beløb for renteafgift, du betaler for dit billån. Din bil lån spiller en stor rolle i, hvor meget du betaler for din bil, uanset hvilken rente du har.

● Tjek din kredit score

Din kredit score kan afgøre, om du vil få en lav sats eller ej! Den interesse, du vil blive tilbudt, vil være baseret på din kredit score. For forhandlere, der tilbyder utrolig lave priser, ved, at super-lave priser kun er for kunder med fremragende kredit score. Du kan få din kredit score gratis fra en række websteder, såsom Credit.com, CreditKarma og CreditSesame. Nogle kreditkortudstedere giver også det.

● Forsikring

Afhængigt af leasingselskabet skal du betale mindst 4% forsikringsgebyr.

Det er vigtigt at bemærke, at forsikringsgebyret ikke er på leasingselskabets eller din egenkapitalbidrag. Det er baseret på bilens værdi.

Mens nogle lejeboliger kan tillade din betaling over tenorperioden, kan andre insistere på, at du betaler en gang.

● Brug online-sammenligningstjeneste WalletForm

WalletForm hjælper dig med at finde de bedste tjenester i nærheden af ​​dig, og du kan sammenligne tilbud ved hjælp af deres prissammenligningsværktøj.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.