Ting du ikke kan undvære som nybagt mor

0

Måske er fødslen lige rundt om hjørnet, eller også har du stadig nogle måneder til at få styr på alt det praktiske, så du er klar, når baby melder sin ankomst. Her er et par brugbare tips, som du kan få glæde af at kende til, når du skal være mor.

Amme venligt tøj

Når først du er blevet mor, er der nogle ting, du ikke kan leve uden, og som vil være med til at gøre dit liv lettere. En af de ting er amme venligt tøj, som gør det lettere for dig, når din guldklump er sulten. Der findes efterhånden en del tøj, der er egnet til dig, som både tænker praktisk og vil se godt ud. Det kan blandt andet anbefales, at du investerer i en amme bh. Sandheden er, at du ikke kommer til at bruge andet, når du først har en. En amme bh hjælper dig med at gøre amningen nemmere, hvis I er udenbys og baby pludselig bliver sulten. Du se et stort udvalg af amme bh’er her.

En god kaffemaskine

Erfarne mødre vil ikke være i tvivl. En af de ting du absolut ikke kan undvære, når først du er blevet mor, er en kaffemaskine. Du kan lige så godt forberede dig på, at du ikke kommer til at sove ordentligt de næste par år. Du kommer til at vågne flere gange om natten, og det kan mærkes på energien. Derfor skal du investere i en ordentlig kaffemaskine, som kan hjælpe dig gennem de ofte lange dage. Desuden er det altid hyggeligt at invitere veninderne på en ordentlig kop kaffe, mens du går rundt i din barselsbobbel.

En anvendelig bæresele

Når først du er blevet mor, får du nok at se til. Det er et fuldtidsarbejde at være forældre, og særligt når du er på barsel. Det er nærmest umuligt at lave noget praktisk, når du konstant har den lille i armene. Netop derfor skal du købe en bæresele. Den sørger for, at du har hænderne fri til at lave alt det praktiske, mens du stadig har barnet tæt på dig. Du kan altså både få ordnet vasketøjet, handlet ind og forberedt aftensmaden, mens du stadig har baby i favnen. Det er en win-win! Der er forskellige modeller, når det kommer til bæreseler. Der findes både selvbinder selen, hvor du selv vikler barnet ind, men hvis det lyder lidt for krævende, er det altid en god idé at købe en, der allerede er syet sammen.

Leave A Reply

Your email address will not be published.