Smukke skulpturerer fra Willow tree

Er du på udkik efter smukke og flotte dekorationer til dit hjem? Så kik forbi Babyshower, her kan du få flotte træskulpturer fra Willow Tree der fanger et øjeblik i tiden eller et udtryk af en følelse.

Træfigurerne er designet af den amerikanske kunstner Susan Lordi, der håndskærer hver enkelt original af sine Willow Tree skulpturer af piletræer. Skulpturerne er inspireret af familiemedlemmer og venner, de er ansigtsløse og man kan se følelserne uf fra kroppens gestus. Figurerne udtrykker forskellige følelser og udtryk. De findes i mange forskellige varianter, såsom Familie figurer som du kan bruge til at skabe din familie i de fantastiske figurer.

Gaven der siger mere end ord

Hvis du vil give en gave til en du holder af og gerne vil udtrykke dine følelser, så tjek de mange figurer ud på Babyshower. Figurerne er elegante, enkle og præsentere fred og sindsro, de appellerer til de minder og følelser vi har for vores nærmeste, venner og vores kære, hvad enten de er nær eller fjern. Willow Tree figurerne er elegante og passer ind i de fleste hjem med deres diskrete og naturlige farver og lige perfekt til et børneværelse.

Tjek skulpturerne ud fra Willow Tree på Babyshower og se de mange forskellige figurer.

Skulle du stå og mangle en babyseng, baby udstyr generelt, eller måske et puslebord til jeres kommende pige eller dreng, så kan vi naturligvis også hjælpe med det.

Hos BabyShower råder vi nemlig over en kæmpe webshop, alt til din baby eller til børneværelset.
Besøg vores side i dag, og se mere her på BabyShower.dk