Sådan vælger du det rette flyttefirma

0

Overvejer du at blive flyttemand? Dette skal du lave

Helt basic så består arbejdet som flyttemand eller flyttearbejder i, at flytte genstande fra et sted til et andet. Derfor vil det være en fordel for dig, hvis du allerede inden du begynder arbejdet som flyttemand er i god fysisk form. Som flyttemand er det vigtigt at kunne holde hovedet koldt, bevare overblikket og hjælpe kunden med at strukturere, organisere og planlægge flytningen, så den foregår så smertefrit som muligt. Det hænger sammen med, at en flytning oftest kan virke stressende for familier at flytte. Som flyttemand kan man enten arbejde for private og virksomheder. En af de vigtigste egenskaber som flyttemand i København er evnen til at samarbejde.

Med et arbejde som flyttemand, kan man over tid udvikle kompetencer, som kan bruges i fremtiden. Ved at få en særlig tilladelse fra trafikstyrelsen er der muligheder for at blive selvstændig vognmand. Derigennem er der mulighed for at specialisere sig i, at fragte specifikke genstande ved flytninger, men samtidig også kan tilbyde at flytte alle andre former for gods. Dette giver bedre beskæftigelsesmuligheder.

Derudover er der muligheder for at videreuddanne sig, ved at få AMU-kurser for flyttearbejdere. Ved at tage AMU-kurser, for mange kompetencer indenfor kørerteknik og energirigtig kørsel. Ydermere får man kurser i dokumenthåndtering og reglerne vedrørende godskørsel.

Sådan finder du det bedste flyttefirma

I ens proces med at finde ud af, hvordan man ønsker ens flytning skal foregå, og har besluttet at få hjælp af et flyttefirma, er det en god ide at bruge tid på at vælge det rigtige flyttefirma. Der findes mange gode og professionelle flyttefirmaer, men der findes desværre også nogen flyttefirmaer, som ikke er de bedste samarbejdspartnere. Måderne hvorpå du kan finde de useriøse flyttefirmaer er ved at kigge på om de tilbyder lav timeløn og ønsker kontant afregning.

Sådan vælger du det bedste flyttefirma:

  1. Undersøg hvem der står bag flyttefirmaet

Nogen flyttefirmaer lukker ned og starter op igen under et nyt navn. Måden hvorpå du kan kontrollere validiteten af et flyttefirma på er ved at søge på personen bagved firmaet, og se om personen har stået i spidsen for andre firmaer.

2. Benyt andres erfaringer med et flyttefirma

Det er altid en god ide at se, hvad andre har haft af oplevelser med et givent flyttefirma, da det giver et billede af firmaet, som samarbejdspartner

3. Få en skriftlig aftale med det flyttefirma, som du vælger at samarbejde med

Det er en god ide at få en skriftlig aftale med firmaet på den pris i har aftalt. Husk altid først at betale når flytningen er overstået.

Står du og mangler et flyttefirma i København?

Leave A Reply

Your email address will not be published.