Den bedste ansigtsbehandling ever!

Jeg husker det som det var i går, min veninde havde netop fået en ansigtsbehandling hos en kosmetisk klinik i København, de præcise ord hun brugte efter behandling var
“Jeg troede aldrig at det var muligt!”. Helt rigtigt, så havde min veninde levet med akne i flere år i ansigtet men også andre steder på kroppen som brystet og under armene.

Det utrolige var at hun med mange behandlinger aldrig fik bugt med sin akne i ansigtet, men det gjorde klinikken i København!

Jeg havde selv i meget lang tid ønskede at få en ansigtsbehandling for min og ikke mindst min huds skyld, da jeg aldrig syntes at de købe masker man kan købe rundt omkring gør et langvarigt arbejde, faktisk så syntes jeg slet ikke at jeg på et eneste tidspunkt har fået en ansigtsbehandling jeg virkelig har været 100 procent tilfreds med, men det viste sig heldigvis at ændre sig efter mit møde og behandling hos Retouch Clinic i København.

I sensommeren sidste år i mens alt stadig var åbent, fik jeg en ansigtsbehandling af min søde mand efter anbefaling fra min veninde og fælles vennepar.

Det var naturligvis en Deluxe Ansigtsbehandling som varede lige godt 1,5 time.
Det var nok den bedste halvanden time jeg længe har haft, udover tiden med venner og familie selvfølgelig, men som alene tid, så var min mand i meget godt lys efter denne oplevelse. Som det var i går, så husker jeg tydeligt det gode afrensning efterfulgt af en Peeling behandling, herefter fik jeg en dybdegående rens af urenheder efterfulgt af den bedste maske jeg nogensinde har fået.

Jeg vil derfor blot sige, at hvis du søger en ansigtsbehandling eller en kosmetisk skønhedsklinik i København, så vil jeg til hver en tid anbefale Retouchclinic.dk