Olielamper til haven og huset – indendørs og udendørs olielamper

0

Olielamper er en lækker tilføjelse til enten haven eller boligindretningen. Olielampernes levende lys skaber og spreder en hyggelig stemning, hvad enten det er indendørs olielamper eller udendørs olielamper. 

I det følgende kan du få mere information om olielamper, herunder hvorfor olielamper er et godt og klimavenligt alternativ til stearinlys, samt hvilket design som olielamper gør sig rigtig godt i. Er du således på udkig efter olielamper til haven eller hjemmet så læs med her.

Olielamper er det miljørigtige alternativ til stearinlys

Det er blevet mere og mere populært at benytte sig af olielamper fremfor stearinlys, hvilket blandt andet hænger sammen med den forbedrede klimaaftryk der kommer af at anvende olielamper i stedet for stearinlys. 

Det hænger sammen med at olielamper udsender langt færre partikler under afbrændingen end stearinlys, og du er derved sikret et langt bedre indeklima hvis der er tale om indendørs olielamper. På samme tid forbedrer du også dit klimaaftryk ved at benytte dig af olielamper fremfor stearinlys, hvad enten det er indendørs olielamper eller udendørs olielamper. 

Dertil er der langt mindre rengøring forbundet med afbrænding af olielamper fremfor stearinlys. Vi kender alle de at stearinen render eller løber, og at man må tørre bord- og andre overflader af, eller lysestager som er smurt ind i stearin, og som man under rengøring risikerer at ødelægge eller nedslide. Med olielamper slipper du altså for en masse rengøringsbesvær, i modsætning til hvis du vælger stearinlys som dit foretrukne levende lys. 

Olielamper er altså et godt alternativ til dig der gerne vil have mindre rengøring, og som samtidig gerne vil gøre en forskel for vores miljø og klima.

Olielamper i nordisk design

Har man besluttet sig for at ville anskaffe sig nye olielamper til hjemmet, huset eller haven, så kan du i det følgende få mere information om vores anbefaling til design og udtryk. 

For det første bør du holde dig fra olielamper designet i plastic eller lignende materialer. De kommer med et rigtig dårligt klimaaftryk, i modsætning til olielamper i træ, som har et langt mere venligt klimaaftryk i sin fremstilling. 

For det andet er olielamper der bliver designet i træ, et super flot design, som kan passe ind i enhver indretning. Især de olielamper der er designet i nordisk design kan passe ind hvor som helst. Det skyldes ikke mindst det simple og elegante udtryk som præger nordisk design. Designet er stilrent og skiller sig derfor ikke ud på en voldsom måde, men blender ind og går i et med sine omgivelser. 

Vores anbefaling er derfor at man anskaffer sig olielamper i nordisk design, hvis man er på udkig efter olielamper til haven eller boligindretningen. Det er bedre for klimaet, du slipper for en masse rengøring, og så er olielamper i nordisk design en rigtig flot og lækker lampe.

Leave A Reply

Your email address will not be published.