Sensoform Køkkenhuset Aalborg

D. 1 september 1989 stiftede indretningsarkitekt Thorkild Christensen Aalborg Køkkencenter. i 2000 skiftede Aalborg Køkkencenter navn til Sensoform Køkkenhuset Aalborg, som er beliggende på Gugvej 91, 9210 Aalborg SØ.

I lokalerne på Gugvej 91 findes et stilfuldt og hyggeligt showroom med tilhørende tegnestue, som altid dufter af friskbrygget kaffe. 


Vist på billedet er GD Cucine indfarvet mørk glas vist.

Siden 1989 har udgangspunktet for Sensoforms designs været den bedste kvalitet, unikke løsninger og ikke mindst en grundig og ærlig rådgivning, hvor der er tænkt på det hele – også de små og lækre detaljer, der skaber beundring, begejstring og ikke mindst glæde i hverdagen.

Alle køkkener, badeværelser og garderober er tegnet af uddannede indretningsarkitekter og fremstillet i de mest eksklusive materialer på de bedste danske snedkerværksteder eller importeret direkte fra Italien.

Når du eller i som familie skal have nyt køkken eller badeværelse står Sensoform naturligvis til rådighed med professionel arkitekthjælp, som er med til at løsningen bliver 100 %, som I har drømt om. Ingen opgave er for stor.

Sensoform kombinerer jeres krav, behov og drømme med vores 31 års erfaring, hvor de naturligvis tager hensyn til både funktionalitet, design, detaljer og planer for fremtiden.

Sensoform tilbyder et møde med to gratis arkitekttimer. Det kan foregå hos Sensoform eller hjemme hos jer. Mødet er fuldstændig uforpligtende, og vil være et rigtig godt udgangspunkt i den videre proces, der handler om at få opfyldt jeres køkken- eller badeværelsedrømme. Ønskes der yderligere tegneopgaver, uden salg, bliver dette afregnet efter tidsforbrug.


På billedet er Culina Røget eg og hvid vist.

At få et nyt køkken giver anledning til mange overvejelser. Det er en god ide, at man overvejer, hvilke behov og krav man har til det nye køkken. Forestil dig, at du har fået et nyt køkken. Dagligdagen melder sig – her opdager du, at køkkenet slet ikke passer til dine behov.

Der er ikke noget værre end at få et nyt køkken og lynhurtigt komme til at mangle skabsplads. Det skulle da lige være at have et køkken, hvor skabene er fyldt op med gamle kagedåser, slidte stegepander og ligegyldig tupperware. Derfor er første skridt til at sikre nok plads i jeres kommende, nye køkken at starte med at rydde op i jeres nuværende køkken! Ganske enkelt…  

Det, I ikke har brugt det sidste år, smider I væk. Det, I ikke har brugt de sidste tre måneder, kommes i flyttekasser og gemmes væk. På den måde har I kun det udstyr tilbage, som I reelt bruger, og som der skal være plads til i det nye køkken.

Det betyder også, at I nu kan vælge kvalitet frem for kvantitet. I ikke behøver bruge massevis af plads på ting, som I ikke bruger. Derimod får I i stedet får et køkken, hvor der kan kræses om detaljerne, og med luft og plads til at arbejde i. 


På billedet er 3.GD Cucine gråtonet keramik vist. 

Faktum er, at køkkenet er et af de mest brugte rum i en bolig. Med ganske få undtagelser arbejdes der i et køkken hver eneste dag. Tænk derfor på køkkenet som en effektiv arbejdsplads og ikke som et udstillingskøkken.

Et køkken består grundlæggende af en “kold zone” samt et vådt og et varmt område. Mellem hvert af disse områder er der mange arbejdsopgaver og rutiner som kræver, at der minimum skal være 120 cm fri arbejdsplads, for at det fungerer optimalt. Det er vigtigt at tage højde for denne afstand.


På billedet er GD Cucine hvid og lys eg struktur vist. 

Klima og bæredygtighed – hænger det sammen med et luksuskøkken? Det korte svar er JA! Sensoforms køkkener er fremstillet i FSC-mærket træ. Det gælder alle træsorter.

FSC-mærket er din sikkerhed for, at træet kommer fra en skov, hvor der ikke bliver fældet mere træ, end skoven kan nå at reproducere. Samtidig er FSC-mærket også en sikkerhed for, at dyr og planteliv bliver beskyttet, og at de mennesker, der arbejder i skoven, er uddannede og får både tilstrækkeligt sikkerhedsudstyr og løn.  

Der findes FSC-skove i hele verden, lige fra vores hjemlige danske skove til regnskovene i Sydamerika og bushskovene i Østafrika.

Så ja, du kan købe et unikt køkken hos Sensoform med god samvittighed.