Flytning for første gang? – 5 gode råd

0

Står du og skal flytte for første gang? Der er mange overvejelser der skal gøres, skal vennerne betales i pizza og øl, eller skal man have et rigtig flyttefirma indover? uanset, hvilken løsning du vælger så har vi samlet 5 råd der helt sikkert vil gøre din flytning lettere.

Første råd, vær ude i god tid. Der er ingen grund til at skulle stresse rundt, og smide alle dine ejendomme ned i tilfældige flyttekasser fordi du er for sendt ude. Tag dig god tid, og start tidligt med nedpakningen, du vil opleve at stressen med at pakke ud igen bliver meget mindre hvis du kommer godt fra start.

Navn på flyttekasserne! Ja denne her komme i forlængelse af første råd. For det er virkelig værdifuldt at have godt styr på hvor, og hvad man har i de forskellige kasser. Specielt hvis du bliver færdig med flytningen sent om aftenen hvilket er meget typisk. I sådan et tilfælde hvor de står i en tom lejlighed uden lys eller en seng, er det simpelthen guld værd at vide hvor sine ting kan findes, i stedet for at skulle gennemrode alle kasserne efter mærkets frembrud.

Pak ikke for tung: Det er fristende bare at fylde kasserne på til der ikke er plads til mere, men tænk mere på vægten i stedet for hvor fyldt kasserne er. En kasse med tøj kan fint fyldes til randen. Men hvis du fylder en kasse med bøger ligeså intenst så er der altså en flyttemand der bliver rigtigt træt, rigtig hurtigt, og værst af alt så kunne det jo ske at bunden faldt igennem.

Alt det tekniske bag flytningen

Foruden det at slæbe alle dine møbler frem og tilbage er der også altid en række tekniske aspekter der skal overvejes.

fx. er det virkelig vigtigt at huske at melde din flytning digital. Husk med ny adresse skal du registreres i folkeregistreret, du skal vælge en ny læge (hvis du flytter langt væk). Derfor er det vigtigt at få det gjort, og du kan gøre det på 10 min via din iphone, så tag og få det gjort inden du glemmer det.

Sidst så husk at få taget billeder INDEN du flytter dine møbler ind i lejligheden, så du har noget at vise flyttesynet. Det er så ærgeligt at skulle hæfte for en skade lavet af den tidligere beboer, bare fordi men glemte at få skaden dokumenteret da man selv flyttede ind.

Rigtig god flytning.

Leave A Reply

Your email address will not be published.