Hvor finder man egentlig gode tilbud Black Friday?

0

Oprindeligt startede Black Friday i de amerikanske butikker. Her gjorde man plads til alle julevarerne og ved at rydde ud i de gamle varer, som så blev solgt til voldsomt nedsatte priser, hvor man kunne få ekstreme besparelser. Det var muligt at gøre en god handel på julegaverne, eller generelt bare gøre en god handel.

Siden hen er fænomenet spredt sig ud til store dele af verden, og på ganske få år har det taget Danmark med storm og det er nu den største shoppingdag hele året, selvom den kun er blevet praktiseret i relativ få år. Det er dog langt fra alle butikker, der holder sig til det oprindelige koncept med én dag. En af Danmarks største forhandlere af hårde hvidevarer og lignende Skousen har således forlænget dagen, så den strækker sig over tre dage. Til gengæld har de så sat alting ned med 40%, hvilket er i ånd med Black Friday ideen.

Lad dig ikke snyde af “gode tilbud”

Det ældste “trick” inden for tilbud er, at sætte priserne op i perioden op til for så at sætte priserne ned, hvilket får besparelsen til at virke større. Hvis der står spar 50% eller halv pris, vil der være flere der er interesseret, end hvis der står spar 25% også selvom prisen måske reelt er den samme. Det er derfor en rigtig god ide at kigge mere på prisen end at kigge på besparelsen og så tjekke et par andre steder, inden du falder i svime over alle de penge du sparer.

Hold øje med modellerne

En af de ting der bliver solgt rigtig meget af på Black Friday er elektronik. Som nævnt handler black friday i princippet om at komme af med de gamle varer for at gøre plads til julehandlen. I mange tilfælde gør det ikke noget, men lige præcis når det kommer til elektronik, er det ikke altid det fedeste at købe en gammel model.

Hvis du skal købe elektronik er det med andre ord altid godt at tjekke op på specifikationerne og ikke bare kigge på procenterne der spares. Du kan hurtig ende med at købe noget, der bliver forældes hurtigt.

Leave A Reply

Your email address will not be published.