Spar penge i december

0

Vi er gået ind i den søde juletid, hvilket udover familietid, hygge og julefrokoster også betyder, at der for de flestes vedkommende skal bruges formuer på gaver og lignende. For langt de fleste familier er december måned derfor også en af de absolut dyreste på hele året, og et tidspunkt hvor sparetips ofte er i høj kurs.

Her er et par gode tips til dig der gerne vil spare lidt i den søde juletid.

1: Print selv dine julekort.

Du kender sikkert det med, at du køber en masse julekort, der skal sendes. I stedet for at købe dem ind i dyre domme, kan du vælge at printe dem selv, og på den måde spare mellem 10 og 30 kroner pr kort, samtidig kan du lave dem mere personlige. Det kan naturligvis blive dyrt i blæk, hvis du printer farvekort, men køber du blækpatroner, der er kompatible (uoriginale), kan du spare op mod 90%. Du kan købe dem her.

2: Køb stort ind

Noget af det man bruger mange penge på i julemåneden udover gaver og lignende er madvarer. Dagligvarerbutikkerne har gyldne dage på grund af de mange gode rødvine, juleøl, flæskestege og ænder, der bliver solgt i løbet af måneden. Det kan godt være du ikke kan spare det store her, men det kan du til gengæld på alle de andre gange du handler. Undersøgelser viser, at du kan spare op mod 30% ved at handle 1-2 gange om ugen i stedet for at handle hver dag, for ikke snakke om den tid der bliver sparet.

3: Hold øje med dealsites

Der er rigtig mange dealsites og udvalget på dem, er blevet større og større. Der er efterhånden ikke det der ikke kan findes en deal på, og ofte kan man spare helt op til 50% på alt fra madvarer til vin, restaurantbesøg, tøj, frisører og lignende. Når du får en ønskeseddel kan det derfor være en god ide lige at tjekke om der står oplevelser eller lignende på, og så tjekke de store dealsites om nogen skulle have det.

 

Leave A Reply

Your email address will not be published.