Gode Investeringstips til dig i 2021

0

Hvis du skal til at lave din første investering i 2021 vil vi hjælpe dig med at komme bedst muligt i gang med tips fra mininvesteringsguide.dk.

1. Læg et fast beløb til side hver måned

Hvis du er helt ny indenfor investeringer vil det være en god idé at starte småt med at afsætte et fast beløb hver måned til din investeringskonto. Det kan f.eks. være 500 kr. hver eneste måned du ligger ind på Aktiekonto og investerer for.

2. Dollar Cost Averaging (DCA)

Det fører til det næste skridt som er dollar cost averaging – det er en investeringsstrategi der indebærer at du investerer et fast beløb hver måned med samme interval f.eks. den første dag i hver måned. Dette gør at du fjerne følelserne fra dine investeringer og fjerner risikoen for markedsudvsing, som sker jævnligt (f.eks. det seneste corona fald i marts 2020).

3. Invester i indeksfonde eller ETF’er

Når du er sprit ny og måske ikke vil bruge timevis på at undersøge virksomheder og aktier er ETF’er en fantastisk løsning for dig. Det giver dig risikospredning for din hård optjente penge og samtidigt kan du forvente en vækst på 6-8% årligt igennem en ETF.

Hvis vi følger eksemplet med 500 kr. investeret hver måned i 10 år og med en vækst på 8% vil dine penge pludseligt være 129.535 kr. værd istedet for blot 72.000 kr. hvis du havde holdt den i din opsparing du har altså tjent 57.535 kr. ekstra uden at røre en finger.

4. Lad din investering stå passivt

Mange nye investorer lave den klassiske fejl at de tjekker deres aktier hver eneste dag og ser hvor mange procent de har tjent. Dette kan fører til at man sælger eller køber på dårlige tidspunkter og derved mister en stor del af sit afkast. Derfor skal du holde dig til systemet og din strategi, da det er bevist at det er essentielt for at opnå det største afkast årligt.

5. Skab nye investeringer i andre aktiver

For at ydeligere sprede din risiko kan det være fordelagtigt at lede efter nye investeringer når du har en stort nok rådighedsbeløb til eventuelt at købe et hus eller andre aktiver. Dette isolerer dig imod et dårligt aktiemarked og derved er din risiko spredet ydeligere ud til andre aktiver.

Vi håber du fik nogle gode tips til hvordan du kan komme i gang med at investere og lade din penge arbejde for dig istedet for den anden vej rundt.

Skriv endeligt i kommentarfeltet hvis du har spørgsmål så sidder vi klar til at hjælpe dig.

Leave A Reply

Your email address will not be published.