Algerensning i hele Danmark

Algebehandling af fliser.

Algerensning renser i hele landet

Selvom Algerensning har base på Fyn, så er det ikke kun den smukke ø, der kan få glæde af deres professionelle algebehandlinger – fakstisk kører Algerensning rundt til hele Danmark, og uden at det koster én eneste krone i kørselstillæg for dig som kunde. Der er derfor ingen undskyldning for, at man ikke aftale en algebehandling hos Algerensning, der har mange års erfaringen inden for branchen.

Fliser, tag, facader og tagrender

Er blandt de overflader, som Algerensning kan tilbyde en algebehandling af. Og med speciallavet maskiner, der er bygget netop til algebehandling, bliver overfladerne skånsomt behandlet, så de ikke tager skade. Ønsker du en fliserens kan du hos Algerensning vælge mellem hele tre forskellige pakker, så du på den måde får dine behov opfyldt i forhold til flisebehandlingen. Har du specielle ønsker til flisebehandlingen, så skræddersyr Algerensning også gerne et tilbud til dig. Skal du derimod have en facaderens, kan du vælge mellem en fast lav pris for facaderensen eller vælge en pakke, hvor du ikke går på kompromis med det gode resultat og holdbarheden heraf. Skulle dit tag trænge til en grundig tagrens, så sørger Algerensning for, at dit tag bliver så godt som nyt, og samtidig laver de en opmåling, vurdering og kvalitetstjek af dit tag. Med en tagrens forlænger du dit tag holdbarhed, og det kan derfor være en rigtig god investering.

Med respekt for miljøet

Hos Algerensning går de ikke på kompromis med noget, hverken den gode service, det optimale resultat eller miljøet. Derfor kan Algerensnings kunder også med god samvittighed få en algebehandling. Algerensning bruger nemlig kun miljørigtige – og godkendte midler, når de algebehandler. Det betyder, at det væsken ikke er farligt for naturen, hvilken var af stor vigtighed for Algerensningen. Derfor er Algerensning også det absolut optimale valg, når man ønsker en algebehandling i sit hjem. Med det valg går man ikke på kompromis med miljøet eller resultatet.