M & A – North Advokater

Hos North Advokater rådgiver vi dig og din virksomhed inden for alle aspekter af corporate & commercial law, og stræber efter at blive din foretrukne erhvervsretlige samarbejdspartner. I vores rådgivning tager vi altid udgangspunkt i at finde frem til det korrekte juridiske svar, med et stærkt kommercielt fokus, der understøtter netop din virksomheds behov og fortsatte drift.

Vores advokater har stor erfaring med rådgivning af alle typer virksomheder, og har med baggrund fra både advokatbranchen og stillinger som in-house legal counsel, bestyrelsesposter m.fl. stor juridisk og kommerciel indsigt.

Vi rådgiver blandt andet om:

  • Selskabsret, herunder kapitalforhøjelser og –nedsættelser, stiftelse af selskaber, fusioner, spaltninger, likvidationer, omstrukturering og joint ventures.
  • Køb og salg af virksomhed.
  • Erhvervsretlige kontrakter, herunder diverse samarbejdsaftaler, udviklingsaftaler, almindelige forretningsbetingelser, distributør- og handelsagentaftaler og kontrakter om køb og salg af produktionsanlæg mv.
  • Ansættelsesret, bestyrelsesforhold og direktørforhold, herunder udarbejdelse af direktørkontrakter.

Læs mere om M & A her https://www.northadvokater.dk/advokat-ma/