Få en mere fleksibel økonomi med en kassekredit

0

Hvis du måned efter måned kæmper benhårdt med at holde kontoen i plus før næste måneds indtægt triller ind, kan du formentligt mærke følelsen af frygt for, hvad nu hvis noget går i stykker, og der ikke er penge til at få det fikset. Hvad nu hvis bilen går i stykker eller fjernsynet står af, eller emhætten pludselig ikke virker. Hvad gør du så, hvis økonomien i forvejen er helt presset i bund, så der ikke er råd til de uforudsete udgifter.

Dette problem er kassekreditten løsningen på. En kassekredit er typisk en aftale, som du indgår med din bank om, at du kan bruge lidt flere penge, end du har på kontoen, hvis der opstår en uforudset udgift, som du skal have dækket. Denne ekstra udgift vil så kunne tilbagebetale måneden efter, når næste måneds indtægt triller ind. På den måde kan du komme af med frygten for, at der skal opstå en kritisk situation, hvor du ikke kan få pengene til at dække en evt. ekstra uforudset udgift.

Være altid grundig før du indgår en aftale om kassekredit

Selvom du indgår en aftale om en ekstra kassekredit med din egen bank, så bør du altid være grundig med at læse alle vilkår og betingelser, før du indgår aftalen. Selvom du umiddelbart har fuld tiltro til din egen bank og dennes rådgivere, så skal du altid huske, at banken lever af at tjene penge på sine kunder, og i dette tilfælde er du en god kunde hos din bank.

Derfor du altid overveje at få indhentet et par andre tilsvarende tilbud fra andre udbydere eller banker for at kunne sammenligne prisen og vilkårene. På den måde kan du få en fornuftig ide om, hvorvidt din banks tilbud er godt, eller om du bør overveje at gå med et andet tilbud.

Leave A Reply

Your email address will not be published.