Populært Legetøj

0

Det kan være svært at vælge hvilket legetøj man skal købe til sine børn, børnebørn, nevøer eller niecer. Derfor har vi lavet en kort gennemgang af nogle gode fødselsdags gave idéer i denne artikel.

Populært legetøj til piger

Ofte elsker piger at lege ”far, mor & børn”, med deres dukker, sammen med deres børne veninder. I dag kan man foruden de klassiske Barbie dukker og større baby dukker faktisk få mange andre typer legetøj, der ligner – bare mindre.

De mest populære er bl.a. Sylvanians eller Sylvanian Family, der består af små figurer ”Sylvanians”, der bl.a. er små kaniner. Specielt piger elsker dette Sylvanian univers, hvor man kan få mange forskellige figurer og ting til.

Man kan opbygge sit Sylvanian univers med små & store huse, som vil være ideelle gaver til piger fra 3-4 år og op til 10 år. Foruden forskellige huse, da kan man også få små Sylvanians hængekøjer, Slik vogne og mange andre ting.

Det kreative til piger

Hvis man skal finde noget til den kreative pige, der elsker at bruge tid på at sidde længe og koncentreret sig om en opgave, da kan vi bl.a. anbefale Loom Bands. Loom Bands er små elastikker, som man kan samle og lave armbånd, nøgleringe mm. af. Du kan i dag få elastikker i alle farver, og endda elastikker der ændrer farver. Loom bands er til børn fra 3-4 år og op til teenagere på 12-14 år.

En anden god kreativ gave til pigen der elsker at male, tegne og klippe; Er det kreative sæt Sweet Home fra Depesche. Her får du en kasse fyldt med pap, tegninger, klistermærker mm., som du kan bygge et hjem af. Piger elsker dette – og der er til mange timers fornøjelse. Et sikkert hit til børn fra 3-4 år til 10 år.

Populært legetøj til drenge

Drenge elsker ofte mekanik, og hvis de er lidt tålmodige og kreative, da kan vi anbefale et Fly-sæt i træ inkl. rigtig motor. Her skal flyet samles og males, og der er måske til flere dages kreativitet. Dette vil være perfekt til drenge fra 6 år til 12 år.

Et andet yderst populært legetøj til drenge fra 6 år til 12-14 år, er de populære Trash Pack figurer og samlerkort. Trash Pack er små figurer, der kan leges med og samles på, og byttes med – Og er et super cool legetøj, der er vildt populært blandt drenge. Figurerne er endda populære samlerobjekter og enkelte figurer er blevet solgt for over 10.000 kr.

Trash Pack Samlerkort er lidt ligesom de gamle bil-kort man kender, hvor man kan vinde over hinanden hvis ens kort har de højeste værdier. Her er der også til mange timers grin og sjov.

Leave A Reply

Your email address will not be published.