Gode tips til den perfekte sportsrejse

0

Hvis charterrejsen eller vandreturen på Færørene er blevet forældet eller kedelig, så er det måske på tide at udskifte den gammeldags ferieform med en type rejse, der giver dig og dine ledsagere lidt flere muligheder. En af de typer rejser kunne være sportsrejsen. For selvom at sportsrejsen umiddelbart kan lyde meget simpel, så kan den udforme sig til en kombination af mange forskellige rejsetyper. Nedenunder er tre bud på nogle forskellige sportsrejser, der kan indeholde lidt af hvert for enhver smag.

4 af de mest attraktive sportsrejser

Når det kommer til sportsrejser er der masser af gode muligheder på markedet. Vi vil nu gennemgå 4 af de mest eftertragtede rejsetyper idag.

  • Fodboldrejsen: Det er oftest den, som folk forbinder med sportsrejsen. Sørg for at finde en by, hvor du kan gå på opdagelse, før og efter kampen. Behovet kan være forskelligt, om du vil shoppe efterfølgende eller gå en tur på stranden. Tjek også kalenderen for at finde de kampe, der kan give den bedste stemning på stadion. De mest oplagte muligheder er London og Barcelona, men også Tyskland kan anbefales.
  • Golfrejsen: Dette er en sportsrejse, der er oplagt for en større familie med både ældre og små. Rejs rundt til forskellige golfbaner i mere eksotiske områder end Danmark, og nyd det rolige tempo rundt på de flotte golfbaner. Et af de mest populære steder er Florida, men der findes også mange gode golfbaner i Frankrig og Portugal, hvis man gerne vil blive i Europa.
  • Trekking-rejsen: Hvis du elsker at gå lange ture i flotte omgivelser i hyggeligt selskab, så kan dette være sportsrejsen for dig. Særligt i lande med bjerge eller bakkede landskaber er der blevet lavet vandreruter til nysgerrige vandrere, der strækker sig over mange kilometer. Et godt sted for begyndere til denne ferieform er den portugisiske ø Madeira. Øen er fyldt med ruter af forskellige sværhedsgrader. Både i tæt jungle/skov og på øde bjergterræner.
  • NFL-rejsen: Måske følger du hvert år med i Superbowl og har sågar et favorithold som du følger tæt. Det kan også være at du bare drømmer om at opleve sportsgrenen og stjernerne tæt på. I begge tilfælde er sportsrejser med NFL til London og USA en fantastisk mulighed for, at stifte et tæt bekendtskab med den amerikanske sportskultur.

Generelt er det altid en god idé at undersøge rejsedestinationen til fulde; hvad er der af anden underholdning, hvordan er maden, er der gode muligheder for offentlig transport, etc. Jo bedre forberedt du er på turen, desto bedre bliver din sportsrejse med garanti, både for dig selv og for dine ledsagere.

Hvis du vil have flere ideer til sportsrejser så kig forbi latravel.dk eller kontakt et lokalt sportsrejsebureau, der kan hjælpe dig med at planlægge rejsen.

Leave A Reply

Your email address will not be published.