Billig Coronaferie i Danmark 2021

0

Tag på teltferie i 2021 og slip corona spekulationerne fri. Det danske land rummer flere 100 campingpladser, med alt fra skove, byer og strande at boltre sig på. Ikke nok med at telt ferie er et super billigt alternativ, så er det en super god måde at ryste familien sammen. Faktisk vil de fleste opdage hvor lidt man i virkeligheden nøjes med. Så længe man er tør, har mad og kan komme på toilet, så er alt godt. Det er ikke udengrund at flere tusinde tyskere plejer at rejse til de danske camping pladser. Camping livet i Danmark kan nemlig noget særligt. Her finder du en blanding af højstandard og et strejf af ferie under hjemmelige himmelstrøg. Corona har stå en stopper for de fleste rejser og man må tænke alternativt. Sidste år var næsten ALLE sommerhuse og campinghytter udlejet her i Danmark, men der findes et godt alternativ!

Tag på teltferie i Danmark og spar penge på din ferie.

Skal man booke en hytte i højsæsonen til 4 personer koster det omkring 6-7000 kr for EN uge. Vælger man tilgengæld at booke en teltplads, kan man ofte gøre det for omkring 1200kr! SÅ er der lige 5800kr at hygge for! Ja så skal man købe telt og en masse udstyr, men husk så er der til mange gode uger i den næste fremtid! Booker du 14 dage så er der endnu mere at spare! Mangler du udstyr til din næste teltferie, så kig ind på https://telttesten.dk hvor du kan finde guides til valg af telt og prisrobotten sikre dig de bedste priser på udstyr til campinglivet!

Er man til det lidt mere primitive og vil man spare endnu flere penge, så findes der en række GRATIS overnatningssteder rundt omkring i Danmark. Flere at stederne har dog en række regler, som man skal indordne sig efter, men det er trods alt gratis og flere af stederne rummer også gode muligheder for fiskeri! Så er du klar til dansk eventyr i 2021, så støt op om danske virksomheder og giv dig en camping oplevelse de næste mange år.

5 ting du bør have med på din camping tur!

  1. Et Godt liggeunderlag <- Find det her!
  2. Varmt tæppe / sovepose
  3. Powerbank
  4. Termoflaske
  5. Gasbrænder til madlavning eller kaffe!

God tur!

Leave A Reply

Your email address will not be published.