TRODSER COVID-19: NYT DANSK REJSESELSKAB ÅBNER

0

CoVid-19 pandemien har for alvor sat en stopper for rejsebranchen og det er langt fra danskernes rejselyst der er hårdest ramt. Flere lande og regioner, der lever af turismens mange indtægter, oplever nu mangel på indkomst, hovedsageligt på grund af de skærpede restriktioner fra landets regeringer. Nu hvor branchen nærmest står stille, har rejseselskaberne alle chancer for at vende stærkt tilbage med et godt og bæredygtigt koncept, der vil sætte gang i turismen. Et rejseselskab der ønsker at bidrage til en bedre turisme, er Ferie med Formål. 

Ferie med Formål er Danmarks nye rejseselskab, og er klar til at åbne sine døre i 2021. Som navnet lyder, er der altså tale om meningsfulde rejser, der alle har ét formål; at skabe en bedre turisme til fordel for alle. 

Du kender det sikkert selv: Man har været på ferie i udlandet og historien man efterfølgende deler med venner og familie, er oplevelsen i den lokale, familieejede restaurant, hvor moderen stod i køkkenet, og døtrene serverede. Den lokale landsby, hvor der nærmest ingen turister var. Lokalbefolkningen taknemmelighed over for drikkepenge. Eller besøget i elefantparken, hvor der hverken blev tilbudt elefantridning eller elefantbadning. Kort sagt, en autentisk oplevelse, der samtidig giver følelsen af, at man har gjort noget godt for andre. Med andre ord; En rejse med god samvittighed. 

Det er på dette grundlag, at Ferie med Formål blev skabt. Et rejseselskab, der tilbyder danskerne bæredygtige rejser til mere end 17 forskellige destinationer. Rejser, hvor man undervejs har mulighed for at gøre noget godt for enten sig selv, for dyrene eller for lokalbefolkningen. 

Vælg en rejse til fordel for dig hvis du ønsker en sund og aktiv ferie eller ønsker at vedligeholde dine interesser. Oplev landets natur på gåben eller en dejlig cykeltur langs landevejen. Bestig Kilimanjaro i Tanzania, bo på Sydøstasiens største sports resort, trek til Mount Everest Basecamp i Nepal eller tag på en vinrejse til Sydafrika. 

Ønsker du at støtte kampen om et bedre dyrevelfærd, kan du også tage på en oplevelsesrig rundrejser, under kategorien rejser til fordel for dyrene. Glem alt om zoologiske haver, selfies og dyreunderholdning. Ferie med Formål har dannet samarbejde med World Animal Protection, og tilbyder dyrevenlige rejser, hvor du oplever dyrene i rescue centre, rehabiliteringscentre eller i deres eget, naturlige habitat. 

Du kan også deltage i en rejse til fordel for lokalbefolkningen. Her forlader vi turistområderne, og inviterer dig indenfor hos lokalbefolkningen i smålandsbyerne uden for turismens stress og jag. Her får du lov til at bo på et lokalt homestay. Det betyder, at du overnatter på samme vilkår som de lokale. Du får lov til at prøve kræfter med lidt arbejde i rismarkerne og kaffeplantagerne. 

Fælles for alle rejser er, at opholdet er inkluderet i rejsens pris, og udelukkende går til stedet vi besøger. På den måde er du med til at støtte både dyr og lokale. Resten af rundrejsen går med uforglemmelig oplevelser og afslapning på paradisstrandende. 

Det kalder vi ’en rejse med god samvittighed.’

Leave A Reply

Your email address will not be published.