THINK DIFFERENT: FORØG SUCCES MED KREATIVITET

0

Uanset om det er et middel til at løse problemer eller til at udvikle nye produkter: Kreativitet er nøglen til succes. Du får succes med kreativitet. Derfor er det ofte efterspurgt som en blød værdi i virksomheder. Men ikke alle er bare overfyldte med ideer. Du kan bruge disse tricks til specifikt at fremme dit kreative potentiale.

Læs også: Bliv en bedre leder

DET RIGTIGE MILJØ FOR KREATIVE IDEER – SUCCES MED KREATIVITET

Arbejdsliv er ofte forbundet med rutine, og det kommer i vejen for kreativitet. Hvis du vil udvikle nye ideer, anbefales det derfor at bryde ud af det velkendte miljø.

Hvis det er muligt, skal du komme væk fra dit skrivebord, som er forbundet til forankret adfærd. Et andet skrivebord, et nyt lokale eller en kort gåtur i den friske luft giver nye stimuli og dermed gode betingelser for at udvikle ideer. Nogle gange kan et kig ud af vinduet hjælpe. Få succes med kreativitet ved at fysisk aktiv. Det hjælper dig med at være innovativ.

Der er også specielle teknikker designet til at tilskynde kreativitet.

Læs også: Køb en lædertaske – de bedste herretasker

ØVELSER FOR MERE KREATIVITET

  • Frie tanker: Med denne brainstormingsmetode siger navnet alt. Med andre ord: Du skriver frit alle de vilkår ned, der opstår for dig på et bestemt problem. Du kan bruge disse vilkår senere til at komme med nye ideer og løsninger.
  • Morgentanker: Du kan også fremme din kreativitet på lang sigt: Første ting om morgenen, tag et tomt ark papir og skriv det ned. Hvad du skriver om, er op til dig. Målet er at rydde hovedet for kreative ideer i løbet af dagen.
  • Baglæns analyse: Normalt er der først et problem, der løses til sidst. Med den omvendte teknik løser du problemet omvendt, dvs. bagfra.

I praksis betyder dette: Se på problemet fra perspektivet af det mulige resultat (for eksempel et nyt produkt) og gå nu igennem hvert potentielt arbejde trin for stykke, indtil du kommer tilbage til dit oprindelige problem. Denne forskellige tilgang er designet til at hjælpe dig med at udvikle løsninger.

Læs om at få succes med kreativitet. Innovative løsninger til problemer. Få gode råd.

Hvis du vil læse mere om ledelse og arbejdsliv, kan du læse forskellige artikler på viniko.dk

Leave A Reply

Your email address will not be published.