Køb en lædertaske – de bedste herretasker

Køb lædertaske online og få en guide på 7 trin for at finde den helt rigtige lædertaske!

Sofistikeret.

Raffineret.

Dette er de signaler, du sender med en læder taske i høj kvalitet.

Husk – de er store isbrydere ved professionelle eller netværksbegivenheder.

Men… er alle lædertasker skabt ens?

Ingen.

Desværre – skrækhistorier findes.

Mænd bruger 3.000 kr. på en læder taske og 6 måneder senere:

Læderet begynder at revne
Nitterne falder ud
Hardwaren begynder at ruste

Der er ting man skal passe på, før man køber lædertasker.

Denne artikel er beregnet til at fremhæve de vigtigste punkter, du skal overveje, før du trækker din tegnebog.

En artikel fra Laerershoppen.dk for at hjælpedig med dit køb af den rigtige lædertaske

Denne artikel er skrevet af Laerershoppen.dk der forhandler TimeTex lædertasker i høj kvalitet. TimeTex lædertasker er fuldt garvet ægte læder. AKA – det bedste, du kan få & langt bedre end almindeligt “ægte læder”. Deres design er vintage-inspireret og minimal + funktionel, samt elegante lædertasker kan købes. De er lavet til at vare livet ud.

Da de er en til slut-forbrugeren luksus læder taske virksomhed – er deres priser ekstremt overkommelige for kvaliteten. Og de er lavet lige her i Europa.

Klik her for at tjekke de elegante lædertasker ud på Laerershoppen.dk.

Kvalitet i materialet læder

Som ved sko og læderjakker, ønsker du at vælge en taske, der er lavet af støvlelæder. Det er læder i topkvalitet, der ser endnu mere lækker ud efter mange års brug.

De bedste læder udvikler en attraktiv patina – et forvitret, glansfuldt look, som et materiale får gennem aldring. Jo højere kvalitet, jo bedre patina. Det er ikke noget, du får med stærkt behandlet læder eller andre mindre kvaliteter.

Undgå tasker, der er lavet af bundet læder. Disse tasker bruger faktisk skrotstykker af læder, som er omarbejdet med kemikalier og plast til en andenrangs version af læder.

Det ældes ikke godt eller har den distinkte, dejlige læder lugt. Det er ret almindeligt i disse dage, og sælgere prøver at markedsføre dem som ægte læderprodukter. Pas på – de kommer til lave priser, men er ikke det værd du giver for pengene.

2. Garvningsproces

Læderet, der bruges til tasker, er ikke klargjort på samme måde. Du er nødt til at kende forskellene mellem to større garvningsprocesser: krom garvning og vegetabilsk garvning (især da de påvirker prisen).

For krom garvet læder involverer processen krom og andre hårde kemikalier. Den er færdig om et par dage – derfor er deres produkter altid billige. Chrome garvet læder tegner sig for cirka 90% af lædermarkedet.

Så har vi vegetabilsk garvet læder. Disse lædervarianter er produceret på en miljøvenlig måde, i modsætning til krom garvet læder. Udtrykket “grøntsag” henviser til de naturlige materialer, der bruges i processen (såsom træbark).

Her gennemgår læderet en pre-garving fase, hvor de rehydratiseres med alt håret fjernet. Hver skind skæres i to stykker kaldet “sider” – som derefter sættes i store kar og fyldes med naturlige tanniner. I flere uger – ikke dage – gennemvædes de i garvning.

Da hele processen er længere, har de fleste vegetabilske garvede læderprodukter en tendens til at være tykkere og stivere end kromfarvet læderprodukter (men bliver blødere med tiden, når læderet bryder ind). Derfor fungerer vegetabilsk garvning bedst til tasker med højere kvalitet. Læderne er overlegne overfor deres krom garvning kolleger i karakter, holdbarhed og varighed. De er kendt for deres klassiske læder lugt såvel som fremragende patina.

>> Køb din lædertaske i god kvalitet her <<

Hvem laver kvalitet?

Et firma, jeg kender, der bruger vegetabilsk garvning af læder er TimeTex. I en verden af ​​produkter fra begge ekstremer – dyre designerindstillinger og billig kvalitet – er TimeTex lædertasker designet med førsteklasses stil og funktionalitet. De er også prisbilligt.

Disse fyre har en fantastisk kvalitetskontrolproces, der garanterer langvarig bagage. De tilbyder også en producentgaranti, der dækker eventuelle problemer, du måtte støde på med deres produkter (men chancerne for dem er ret smalle!)

 3. Oprindelsesland & Making

Mange gange bestemmer lærets oprindelse kvaliteten af ​​tasken. Vi kender til nogle lande, der konstant fremstiller kvalitetslæder som Italien, England, Frankrig og USA. Historien viser, at disse lande har en god oversigt over godt solbrunt læder.

Men i disse dage har du brug for lidt mere skøn – især når det kommer til etiketter. Der er virksomheder, der prøver at drage fordel af “Italien” omdømmet ved at udføre alt arbejde i et andet land og blot afslutte læderet i Italien. Derefter stempler de produktet som italiensk læder – det er sådan de sælger krom garvet læder eller læder af lav kvalitet til højere priser.

Du ønsker at kigge efter premium læder – hvor valg af skind og garvning alle udføres i Italien eller andre velrenommerede lande. Du kan kun stole på, at folk der har stor dygtighed og opmærksomhed på detaljer i hele taskeproduktionsprocessen.

TimeTex bruger premium vegetabilset garvet læder fra et europæisk garveri.

Holdbarhed og håndarbejde

De bedste lædertasker kommer fra det mest holdbare læder. Det er professionelle kunstværker – det handler ikke kun om at sammensætte forskellige dele.

To ting skal involveres:

(1) et omhyggeligt valg af læder og

(2) præcis syning.

Den ideelle taske kan have en bestemt vægt og flyttes rundt uden at blive svækket overhovedet.

Derfor er slagsen og tykkelsen afgørende – støvle læder duer for de mest holdbare tasker. Men læder af bøffel f.eks. er et mere overkommeligt alternativ, der også fungerer.

Syningen på en taske skal være lige, næppe mærkbar og uden løse tråde. Det er vigtigt, at du kontrollerer de indre og ydre overflader for denne konsistens.

Håndtagene skal også fastgøres til tasken ved hjælp af forstærket syning eller metalarmaturer. Du vil ikke have, at de håndtag, der er limet på tasken – de risikerer at gå løs eller komme af.

Hardware

Køb en lædertaske af høj kvalitet! Men inden du køber en lædertaske, skal du kontrollere kvaliteten af ​​alle de små dele. Det hjælper altid med at undersøge detaljerne fra hver side af tasken. Dette er de funktioner, du skal være meget opmærksom på:

Spænder
Håndtag
Låse
Metal ringe
Skulderrembeslag
Lynlåse (vær opmærksom på, at lynlåse i metal er af bedre kvalitet end lynlåse i plast)
For tasker, der kan købes online – zoom ind på billederne, så du kan tjekke de enkelte dele. Husk også at se på (eller anmode om) billeder, der viser tasken med lynlåsen lukket og åben. 

6. Farve

Sort og mørkebrun er bedst egnet til professionelle miljøer. De projicerer en følelse af autoritet og magt. Brun og lysere brun går godt med en mere afslappet eller legér arbejdsatmosfære.

Den mest formelle mulighed er sort, da den supplerer alle farver. Men husk, at mørkebrunt (chokolade) læder er et andet perfekt valg. Denne farve kan forblive meget elegant og stilren, selv efter et årti.

Undgå tasker, der har mere end 2 forskellige farver eller har syninger med en kontrastfarve. Disse tasker ses som flamboyante. En enkelt farve ville være den sikreste indsats.

7. Erklæring

Endelig skal du overveje de slags udsagn, du vil signalere med din taske. Designet skal være passende til dit erhverv.

Selve tasken skal gøre, hvad du har brug for den til at gøre. Det rigtige valg kan løfte din stil og billede til det næste niveau. Tasken hjælper dig med at afgive et kraftfuldt signal, uanset hvor du går.

På linje med det – er det vigtigt at kende forskellene mellem en dokumentmappe og en messengertaske eller skuldertaske:

Mappe

Køb en lædertaske som mappe. Dette er nyttigt for advokater, revisorer, ingeniører, læger, forretningsfolk og andre fagfolk, der transporterer dokumenter / laptops til og fra kontoret
Det er det bedste valg at ledsage en dragt, som du har på dig til at arbejde eller til et møde

En mappe er en mindre luksuriøs sag, der kan bruges til at tage et par dokumenter eller en bærbar computer med til et møde eller præsentation uden behov for en dokumentmappe i fuld størrelse

Messengertaske

Køb en lædertaske som skuldertaske. Dette er mindre formelt og mere alsidigt end en dokumentmappe
Skuldertasken er beregnet til at blive ført over skulderen eller på tværs af kroppen
Tasken fungerer godt til afslappede arbejdsmiljøer, eller når du rejser på ferie. Også velegnet som lærertaske.

Om pris

Husk, at prisen IKKE altid er en nøjagtig indikator for kvalitet. Der er mærker, der betaler mere for mindre kvalitet, blot på grund af et navn . På samme tid bliver du nødt til at investere lidt mere for god kvalitet.

Så husk: betal ikke for et mærke, og køb i stedet et premiumprodukt. Du vil gå til konkurrencedygtige priser på lædertasker på Laerershoppen.dk.

Læs også vores artikel om at starte sin egen virskomhed