Weekendstur i Hamborg

Trænger i til at komme lidt væk hjemmefra? Så er en weekendstur til Hamborg en god løsning. Byen ligger få timer fra den danske grænse, og man kan nemt kører derned om fredagen når man får fri, og stadig have en god aften dernede. Hamborg er Tysklands næststørste by, og har masser at byde på. Byen bliver ofte overset, hvor danskerne plejer at tage til Berlin eller München i stedet for. Hamborg har en masse charme, og lærer du først byen at kende, vil det blive en af dine yndlings byer.

En weekendstur til Hamborg, er ikke nok til at opleve hele byen, men du kan få de vigtigste oplevelser med hjem i bagagen. I kan bl.a. vælge at se St. Michaelis kirken, som er et varetegn for byen. Med sine 132 meter og 453 trin, giver det en fantastisk udsigt i toppen, hvor der er 360 graders udsyn til hele byen.

Skal i finde et hotel i Hamborg, er der et stort og godt udvalg. I an vælge at bo på et luksus hotel som Marriott hotel, hvor servicen er i top klasse. I kan også vælge at bo i mere vante omgivelser, da der også er et Scandic hotel i Hamborg. Byen rummer også flere billige hoteller, som til trods for de kommer i kategorien ‘billig’ stadig har servicen i orden, og bløde gemakker.

Så har du brug for et puste rum, så tøv ikke med at pakke dine tasker, og invitere familien med på en weekendtur til Nordtysklands hovedsted, Hamborg.