Pris for webshop

0

Planerer du at starte din egen webshop? Så er der sandsynligvis mange spørgsmål, der spin i dit hoved, såsom om det vil være rentabelt eller ej. Du kan være undrende, hvad du har brug for, for at køre en webshop? Og undrer hvad pris for webshop er. Først og fremmest skal du bruge en webhost, hvis du ikke har adgang til din egen webserver . Dette skyldes, at din webshop skal placeres et sted for at nå ud til andre computere. Det er også en fordel at vælge en webhost, da disse normalt har en række servere, som din hjemmeside er placeret på, og dermed reducerer risikoen for, at din webshop vil være nede. Priserne for at købe et domæne på en webhost kan variere fra 29 til 150 om måneden. Intervallet ser derefter anderledes ud, normalt betaler du også et startgebyr.

Pris for ny webshopdesign

Du kan indhente et tilbud på webshopdesign via linket

Pris for webshop hosting 10-500kr + Domæne omkring 50 dk

Ud over dette, skal du også være vidende i html og programmering eller i hvert fald hvordan men bygger webshop i en pagebuilder. Hvis du ikke er, skal du ansætte en person, der er, eller bruge en enklere web-agentur med færdige skabeloner, som du kan bruge. Også dette er noget, du bør faktor i din drift af webshoppen. Du kan komme i gang med driften af din webshop til en relativt billig pris, men du bør sørge for, at omkostningerne ikke bliver overflødige månedlige, og at du ved, hvad det vil koste. En platform, som du kan bruge til at køre webshoppen er WordPress med WooCommerce. Men der er også andre platforme, der koster, og priserne

Pris for webshop platform 0-5000 DK per måned og derefter installationsgebyret kan være omkring 30.000 DK.

Du skal også tilbyde kunderne forskellige typer betalingsmuligheder for at kunne debite online. De fleste kunder ser ro i sindet i at kunne vælge, hvilken betalingsmåde der passer dem bedst.

Du skal også sørge for at tilbyde dine kunder til at betale på flere måder via din webshop, kan dette være for eksempel netbank, postordre ved levering eller med kort. Hvis du kun tilbyder én betalingsmetode, så vil du miste kunder på det. Men husk, at uanset hvilken betalingsmåde du vælger for dine kunder, vil der være en startpris og en vis procentdel af, hvad du sælger. Det er de omkostninger, du bør se på, primært når du beslutter dig for at starte en online shop. Hvis du ønsker at gøre tingene lettere for dig selv yderligere, bør du også købe en skabelon, der tæller prisen på moms og skat på, hvad du sælger.

Prisen for betalingsløsning er alt fra 3% pr. transaktion til 793KR pr. måned + 1,5 kr. pr. transaktion.

Så afslutningsvis kan vi sige, at du kan starte en online butik for et meget lille beløb, hvis du gør alt helt selv, men hvis du starter med tilpassede løsninger, vil priserne gå væk hurtigt. Vores anbefaling er at have mindst 5000 DK til at starte en online butik, hvis du ønsker at gøre en masse selv, og hvis du ønsker at starte noget større, så tager det omkring 50 tusind i pris for webshop.

Leave A Reply

Your email address will not be published.