Brugte Cykler fra Brøndby Cykler

Skal man bruge en ny cykel? Så kan man ligeså godt investere i en brugt cykel. En brugt cykel er for det første ekstremt meget billigere. Mange tror at fordi cyklen er brugt, så duer den ikke til noget. Dette passer ikke i rigtig mange tilfælde. Køber man en brugt cykel fra Brøndby Cykler så er man garanteret en cykel som er i tip top stand. Brøndby Cykler sørger nemlig for at tjekke op på alle dele af cyklen, så alt er fuldstændig funktionelt som det skal være. Derfor kan man altså være sikker på at ens cykel udnytter det potentiale som den kan. Tankegangen bag at genbruge cykler er, at det for det første er bedre for miljøet. Derudover er det nemmere at sælge en cykel til den pris som den nu er værd. Mange mennesker er ikke interesseret i at gå ud og bruge flere tusinde kroner på en ny cykel, når den næsten har samme kvalitet som en brugt cykel, som er langt billigere.

Hvilke typer cykler er tilgængelige?

Det er forskelligt fra person til person hvilken type cykel de har brug for. Derfor har Brøndby Cykler et stort udvalg af brugte cykler, så alle kan finde den perfekte cykel til dem. Her er en oversigt over de typer af cykler man kan finde hos Brøndby Cykler.

En brugt herre- eller damecykel

En brugt herre- eller damecykel er blot en helt simpel cykel. Denne er typisk det som folk leder efter, da det er en cykel som fungerer til det meste. Den specialiserer sig ikke indenfor noget område, men er meget well rounded og kan bruges i næsten alle terræner og i alle situationer. Der er en stor forskel mellem en herre- og damecykel, da man skelner mellem hvilket køn den er beregnet til.

En brugt Racercykel

En Brugt Racercykel er meget anderledes fra den normale cykel. Med dens langt lavere vægt bliver man automatisk hurtigere på gader og stræder. Derfor en en racercykel rigtig praktisk til de mellemlange distance, samtidig er den smart inde i byen, da man lynhurtigt kan tage den med i metro og s tog.

En brugt Mountainbike

En brugt Mountainbike er til et helt andet formål. Skal man igennem besværligt terræn på vej til skole eller arbejde skal man helt sikkert bruge en Mountainbike. Denne cykel er tykkere slanger samt bredere dæk, så man er meget bedre sikret i svært terræn. Samtidig har de fleste Mountainbikes også en velfungerende fjeder, som tager mange af stødene som kan komme fra at cykle i dette terræn, det vil din ryg takke dig for.