Vinsmagning er for alle der kan lide vin

Vinsmagninger er vanvittigt populære og med god grund. Det giver deltagerne ved smagningen mulighed for at smage forskellige vine, dele en skøn oplevelse og hygge og tale om den vin der smages.

Hvilken vin der smages på under arrangementet er op til arrangøren eller den der præsenterer vinene, men du har nok på forhånd en god idé om, hvad du skal smage alligevel. 

Dermed kan du på forhånd se frem til enten rødvin, hvidvin, rosévin eller en blanding af det hele ved din vinsmagning.

Vinsmagning for begyndere

Er det første gang, du skal til vinsmagning? Så vælg en smagning, hvori der også indgår en introduktion til smagningens kunst.

Dermed præsenteres du for hvordan smagninger foregår og får de første tips og tricks til, hvordan du kender forskel på de forskellige druer, kvalitet etc.

Vinsmagning inklusive mad

Ved nogle vinsmagninger serveres der også tapas eller anden mad, og her er vinen nøje udvalgt, så den komplimenterer det mad, der serveres.

Vinsmagning med middag bliver mere og mere udbredt, da man dermed ikke blot lærer at smage vin, men også får indblik i, hvordan man sætter vin og mad sammen, uanset om det er til en enkelt ret, en 3-retters eller måske en 5-retters menu.

Eksklusiv vinsmagning

Er du hardcore vinsmager, og kan du allerede kende forskel på vin, så er en eksklusiv vinsmagning måske næste skridt for dig.

Det koster lidt mere, men til gengæld er det også high-end vin du kommer til at smage på og det kan være rigelig grund til at deltage.

En anden grund er, at der i forbindelse med denne type arrangementer også er mulighed for at gøre en god deal på vin.

Typisk kan du her købe en kasse med seks flasker vin til en rigtig fin pris.

Find gode tilbud på vinsmagninger på tastings.dk

Tastings.dk er en hjemmeside, der samler alle de gode tilbud på vinsmagninger overalt i Danmark. Du kan dermed nemt finde en gave til en der betyder noget særligt for dig.

Tastings.dk viser dig vej til, hvordan du finder det helt rigtige gavekort til konen, manden, kæresten eller en helt fjerde, som du synes skal til vinsmagning.

Besøg tastings.dk her →

Comments