Spar penge når badeværelset skal renoveres

0

Lav en plan, og hold dig til den. Når det kommer til renovering af badeværelset, vil du undgå at foretage unødvendige ændringer i dit eksisterende sanitetsudstyr – jo færre ændringer du foretager, jo lavere bliver dine VVS-omkostninger.

Hvis du har brug for at flytte nogle nøgleelementer, skal du i det mindste holde toilettet tæt nok til at oprette forbindelse til det eksisterende jordrør. Du kan købe alt du skal bruge til dit toilet her. Når først badeværelsesdesignet er afsluttet, skal du ikke ændre det, derfor skal du nøje overveje om du har valgt rigtigt. En af de letteste måder, er at følge sin mavefornemmelse. Hvis man er den mindste smule i tvivl, så skal man finde andre løsninger, hvor man føler sig sikker.

Hvordan kan man spare penge

En af de nemmeste måder at spare på pengene når du skal have et nyt badeværelse, er at undgå for mange af alle de luksus ting, der er nice to have. Det kan f.eks være at vælge et gulvstående toilet, i stedet for at væghængt toilet. Der vil man allerede kunne spare 5.000 – 8.000. Ved at vælge nogle fliser til 250 kr pr. m2, fremfor 500 kr pr. m2, vil man også typisk kunne spare 4.000 kr. 

Andre måder at spare penge på

Jo mere du har mod på, og kan finde ud af at lave selv, jo flere penge kan man spare. Det kunne være nedlægning af fliser, klinker og bortkørsel af byggeaffald. Det kunne også være, selv at stå for indkøb af materialerne, såsom sanitet, fliser og armaturer. Mange vælger at male badeværelset selv, hvilket typisk giver en besparelse på 6.000 kr. (mere hvis der også skal sættes filt mm).  Ting såsom vådrumssikring, udskiftning af rør og opsætning af fliserne, skal man helst undgå.

Find det rette firma

Det er en stor fordel at benytte sig at et firma med speciale i badeværelser, når du skal have en badeværelse pris. På den måde er chancen for at godt resultat større, fremfor hvis man benytter et firma, der kun laver ganske få badeværelser. Søg lidt på nettet eller hør omkring i dit netværk, om de måske kender en dygtig murer.

Leave A Reply

Your email address will not be published.