Private Dagpleje

0

Første dag i dagpleje

Det er og vil altid være en stor dag, når man første gang skal aflevere sit barn i dagpleje, ligesom 1. dag i børnehave og 1. skoledag er det senere.

Det er også stort for de voksne, og specielt moderen, når man skal have sit barn passet for første gang i en dagpleje eller daginstitution, man skal jo ”give slip” på sin lille øjesten, og lade andre varetage mange timer af barnets vågne tid. Det er derfor yderst vigtigt at barnet trives i den dagpleje, som barnet kommer til at tilbringe sin tid.

Heldigvis bliver der passet rigtigt godt på de små i dagplejen, og de får tillært sig en masse læring igennem leg, samt styrkelse af sociale færdigheder, kreativitet, selvværd, sproglig udvikling og meget mere.

Fordele med den private dagpleje

Et plus for den private dagplejer er ofte, at de ikke er begrænset på samme måde med hensyn til åbningstider, så er i en familie med 2 jobs, og sene fyraftenstider, så kan man ofte nemmere finde en privat dagplejer, der kan holde det længere åbent, så forældrene kan få dagen til at hænge sammen.

En anden fordel, er at de private dagplejere ofte ikke har så mange sygedage, som dem i den kommunale dagpleje. I en undersøgelse for nyligt af cirka 550 kommunale og private dagplejere, da var sygefraværet markant højere for de kommunale. Så hvis dit barn ikke trives med mange ”fremmede” pasninger, så kan den private dagpleje anbefales, på baggrund af dette.

Privat Dagpleje i Nordjylland

Privat Dagpleje | Her kan anbefales Anittas Private Dagpleje i Klokkerholm i Nordjylland. Anittas private dagpleje har ingen faste åbningstider, dvs. hun tilpasser sin åbningstid til forældrenes og barnets behov. Du kan forhøre om ledige pladser på telefon 25 83 90 01 – eller bruge hendes Kontaktformularen på hjemmesiden.

Dagplejen ligger i Klokkerholm, tæt på Hjallerup og centralt i forhold til dem der pendler imellem Hjallerup og Brønderslev eller Flauenskjold og Hjallerup, Flauenskjold og Aalborg mfl. Så mangler du en god dagpleje i Hjallerup, eller dagpleje i Flauenskjold, så kan Anittas Private Dagpleje være lige den gode dagpleje løsning du står og mangler.

Leave A Reply

Your email address will not be published.