Alternativ vejledning kan hjælpe dig i dit dilemma

0

Står du ved en krydsvej i dit liv? Har du svært ved at finde ud af om du skal gå den ene eller anden vej? Har du udfordringer med f.eks. ensomhed, selvværd eller mobning på arbejdspladsen? Hvis du er overmandet af tvivl, tanker og spekulationer, så kan det være et tegn på at du mangler en dybere kontakt til din egen indre kerne. Hvis du mærker dig selv, og har forbindelse til dit eget personlige ståsted, så har du en retningsviser, du kan stole på i langt de fleste tilfælde.

Men hvis du har adgang til alle de gode råd og al den visdom bare ved at lytte til dig selv, hvordan kan det så være at du alligevel føler dig i tvivl om, hvilken retning du skal gå i? Måske skyldes det, at du kommer til at slukke for din indre rådgiver uden at du selv er opmærksom på det. Din egen visdom er nemlig ikke nødvendigvis belejlig for dig at lytte til. Måske får du nogle svar, som du ikke bryder dig om at høre, fordi du er bange for konsekvenserne af at lytte til dem.

Hvis du har det sådan, så kan det være en hjælp for dig at søge støtte hos en udenforstående person med coaching København. Coaching kan give dig jordnære og brugbare værktøjer til at komme i kontakt med dig selv, når du synes at telefonforbindelsen til dit indre ikke så god, som du kunne ønske dig. Menneskelig og nærværende samtale med øjenkontakt kan være lige det du skal bruge for at mærke hvilken retning i dit liv, der er helt rigtig for dig.

Hvis du er åben overfor den spirituelle verden, kan det også være en idé for dig at prøve clairvoyance, hvor du får hjælp af den åndelige verden til at se dit liv lidt fra oven. Husk at den samme baggrund gælder med clairvoyance som med al anden livsvejledning – du skal have tillid til rådgiveren, før det virker, som det skal. Når du opsøger clairvoyance, er det derfor en god idé at mærke efter om du har tillid til, at den clairvoyante rådgiver kan se dig for det menneske du er. Du har svært ved at tage vejledningen alvorligt, hvis ikke du stoler på rådgiveren.

 

Leave A Reply

Your email address will not be published.